«Βασίλισσες» των Κυκλάδων οι Νεανίδες του ΑΣΕΝ (Φωτο)

Στην Κλειστή αίθουσα “Γιάννης Γουλανδρής” έγινε ο τελικός του πρωταθλήματος νεανίδων Κυκλάδων. Οι δυο αντίπαλοι ο ΑΣΕ Νεωρίου και ο Πανναξιακός ΑΟΝ προσέφεραν ένα υπέροχο θέαμα στο κόσμο που προσήλθε στο γήπεδο και γέμισε την κάτω κερκίδα. Τα κορίτσια και των δυο ομάδων τα έδωσαν όλα για τη νίκη και υπήρχαν στιγμές που η μπάλα δεν έπεφτε στο τάραφλεξ.

Το Νεώριο μπήκε αποφασισμένο να πάρει τη νίκη και το πρωτάθλημα και τα κατάφερε με το ολοκάθαρο 3-0 ξεπερνώντας αποτελεσματικά όλες τις δυσκολίες που βρήκε μπροστά του και μάλιστα με την διαιτησία των Παπακοσμά και Βρούτση να είναι τέλεια και να μην υπάρχει κανένα παράπονο.

Για να είμαστε δίκαιοι, θα πρέπει να επισημάνουμε ότι η αποστολή του Πανναξιακού έφτασε με το πλοίο  λίγο πριν την έναρξη του αγώνα και αυτό ίσως να επηρέασε την απόδοση τω αθλητριών του. Όμως σε τίποτα δεν μειώνει την προσπάθεια και την καταπληκτική απόδοση των αθλητριών της ομάδας της Σύρου αφού όλοι ξέρουμε τις συνθήκες διεξαγωγής όλων των Πρωταθλημάτων και γι΄ αυτό δεν πρέπει να εκληφθεί ως δικαιολογία.

Τα σετ 25-22, 25-16, 25-21

ΑΣΕ Νεωρίου (Σκρέτας) Παχή, Κοκμοτού Β, Σκουλάτου, Ρούτσι, Βαρσαμή, Λυγνού, Καραβανά, Πρίντεζη, Τζέκα, Κοκμοτού Ν, Μπουντούρη.

Πανναξιακός ΑΟΝ (Φραγκίσκος) Σφακιανάκη, Μαυρομάτη, Κατσάνη, Λιανού, Σταυροπούλου, Κουφοπούλου, Βιτζηλαίου, Κυριακού, Φρατζέσκου, Κατερίνη, Γεροντή, Βόμβα, Αναγνώστου.

Περισσότερες φωτογραφίες ΕΔΩ

Check Also

Τ.Ε Κυκλάδων: Το πρόγραμμα αγώνων του Σαββατοκύριακου (18-19/3)

Τ.Ε Κυκλάδων: Το πρόγραμμα αγώνων του Σαββατοκύριακου (18-19/3) Ημερ Ωρα Κατηγορία Γηπεδούχος Φιλοξενούμενος Γήπεδο 17-3-23 …