«ΚΑΝΑΜΕ ΕΝΑ ΒΗΜΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ…»

Ο Ν.Ο Σύρου ολοκληρώνει σήμερα την ευχάριστη «περιπέτεια» στους αγώνες της τελικής φάσης της Γ Εθνικής.

Η ομάδα μας  μετά από καλές εμφανίσεις κατάφερε να προκριθεί στην τελική φάση των αγώνων, εκεί όπου 2 ήττες στο γκολ της στέρησαν την άνοδο στη Β Εθνική.

Ο έφορος του τμήματος υδατοσφαίρισης κ. Χρήστος Ρούσσης σε δηλώσεις του στο Syros-Sports.gr τόνισε…

«Φέτος με την πρόκριση μας στην τελική φάση των αγώνων νομίζω ότι κάναμε ένα μικρό βήμα παραπάνω. Νομίζω ότι είχαμε την ευκαιρία να ανεβαίναμε κατηγορία αλλά είχαμε κάποιες ατυχίες και σε συνδυασμό με τους τραυματισμούς δεν τα καταφέραμε. Εμείς σαν όμιλος θα συνεχίσουμε αυτή την μεγάλη προσπάθεια με στόχο την επόμενη σεζόν να τα καταφέρουμε. Από τους αγώνες που παίξαμε, είδατε ότι μπορούμε. Χάσαμε κάποια παιχνίδια στην λεπτομέρεια».

Σε ερώτηση για τον αν πρέπει να φιλοξενήσουμε μια τέτοια φάση αγώνων στο νησί μας τόνισε.

«Σίγουρα θα ήταν ότι καλύτερο μια τέτοια φάση αγώνων να την κάνουμε στο νησί μας. Δυστυχώς τα τελευταία χρόνια το πρόβλημα με το κολυμβητήριο δεν μας έδωσε αυτή τη δυνατότητα. Θέλω να ελπίσω ότι τα επόμενα χρόνια θα μπορέσουμε και εμείς να φέρουμε αυτές τις ομάδες στο νησί μπροστά στον κόσμο μας. Άλλωστε το «mini vikelas»  που διεξήχθη πριν λίγο καιρό στην Ερμούπολη, είδαμε μια ατμόσφαιρα που νομίζω ότι δεν έχουμε ξαναζήσει».

 

Check Also

H Aegean Regatta 2024 θα ταξιδέψει σε Κάλυμνο, Νίσυρο, Τήλο, Χάλκη και Ρόδο

H Aegean Regatta 2024 θα ταξιδέψει σε Κάλυμνο, Νίσυρο, Τήλο, Χάλκη και Ρόδο Στις υπέροχες …