ΒΛΕΠΕΙ ΜΕ ΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟΥ…

Στην κατάμεστη αίθουσα «Γιάννης Ρίτσος» του Πνευματικού Κέντρου Ερμούπολης πραγματοποίησε την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του ο ΑΡΗΣ ΣΥΡΟΥ ενημερώνοντας παράλληλα του παρισταμένους για τις δράσεις που υλοποίησε κατά τη διάρκεια της απελθούσας χρονιάς.

 

του Γιώργου Αλβέρτη

 

Το νέο συμβούλιο του Αθλητικού Συλλόγου – μετά από μια πολυετή θητεία του προηγούμενου – ατενίζει με αισιοδοξία το μέλλον του, ωστόσο φάνηκε να κατανοεί τις δυσκολίες που έχει να αντιμετωπίσει απευθύνοντας ενωτικό κάλεσμα σε όλα τα μέλη του ζητώντας τους χέρι – χέρι να υλοποιήσουν τους στόχους που έχουν τεθεί για την τρέχουσα χρονιά.
Ενδεικτική της σύμπνοιας που επικρατεί ήταν η χειρονομία του νέου Δ.Σ. να βραβεύσει ανθρώπους οι οποίοι παντοιοτρόπως έχουν στηρίζει το ιστορικό σωματείο στην μακρόχρονη διαδρομή του.
Η αίθουσα του πνευματικού κέντρου έσφυζε από ζωή. Μικρά και μεγάλα παιδιά, παλαίμαχοι αθλητές αλλά και γονείς, όλοι γεμάτοι όνειρα, υγεία και αγάπη για τον αθλητισμό με την διακριτική παρουσία τους παρέδωσαν μαθήματα ευγένειας και ήθους στη λιτή εκδήλωση του συλλόγου προάγοντας τα βασικά στοιχεία του αθλητισμού.
Παρουσία μεταξύ άλλων δήλωσε ο Επίσκοπος Καθολικών Πέτρος Στεφάνου, οι αντιδήμαρχοι Θάνος Φώσκολος και Σταύρος Γουσγουνέλης, ο δημοτικός σύμβουλος Γουλιέλμος Πρίντεζης, καθώς και εκπρόσωποι των Παλαίμαχων Καλαθοσφαιριστών Σύρου.
Μετά τις κληρώσεις, με πλούσια δώρα για τους νικητές, ακολούθησε μικρό κέρασμα σε όλους τους παρευρισκομένους.

 

Πηγή: logotypos.gr

 

Check Also

ΕΣΚ Κυκλάδων: Το πρόγραμμα των αγώνων και οι διαιτητές (28-30/4)

ΕΣΚ Κυκλάδων: Το πρόγραμμα των αγώνων και οι διαιτητές (28-30/4) Δείτε το πρόγραμμα των αγώνων …