Βραδιά ξεχωριστή για την ακαδημία του Νέου Α.Ο.Σ (Φωτο-Βίντεο)

Βραδιά ξεχωριστή για την ακαδημία του Νέου Α.Ο.Σ (Φωτο-Βίντεο)

Μέσα σε συγκινησιακό κλίμα πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 8 Απριλίου στο Κέντρο Διασκέδασης Ζωζεφίνα η ετήσια χοροεσπερίδα της ακαδημίας ποδοσφαίρου του Νέου Α.Ο Σύρου. Η εκδήλωση ήταν ξεχωριστή, σε σχέση με αυτές που έχουμε συνηθίσει, καθώς η ομάδα εκτός από τις τιμητικές βραβεύσεις, είχε φτιάξει ξεχωριστά βίντεο που προβλήθηκαν για 2 ώρες στους καλεσμένους, με την πορεία των παιδιών. Μέσα στα βίντεο, παρουσιάστηκαν όλα τα παιδιά της ακαδημίας που μίλησαν στην κάμερα, ενώ προβλήθηκαν και τα γκολ της ομάδας από σημαντικά παιχνίδια.
Η ακαδημία του Νέου Α.Ο.Σ βράβευσε τον πρόεδρο της ΕΠΣ Κυκλάδων Ρένο Φρέρη που ανανέωσε για Τρίτη συνεχόμενη φορά την θητεία του στο τιμόνι της Ένωσης. Την τιμητική πλακέτα στον πρόεδρο παρέδωσε ο Τεχνικός διευθυντής και προπονητής της ομάδας Χρήστος Ζαχαρίου..
Παράλληλα η ομάδα βράβευσε την αθλήτρια Δώρα Πρέκα για την πρόοδο της και το γεγονός ότι από 12 χρονών αγωνίζεται στη Γυναικεία ομάδα της Α.Ε Μυκόνου στο πρωτάθλημα της Β Εθνικής. Την τιμητική πλακέτα της Δώρας Πρέκα παρέλαβε ο αδερφός της Ηλίας Πρέκας από τα χέρια του συμπαίκτη του Κωνσταντίνου Ζαχαρίου, καθώς η νεαρή αθλήτρια ήταν στη Μύκονο για τον αγώνα της Α.Ε Μυκόνου με τον ΑΠΣ Σαπφώ.
Στην εκδήλωση το λόγο πήρε και ο Πρόεδρος της ΕΠΣ Κυκλάδων Ρένος Φρέρης κατά την διάρκεια της βράβευσης του ο οποίος δήλωσε: «Ευχαριστώ πολύ για την τιμή που μου κάνατε. Είμαι πολύ συγκινημένος που βρίσκομαι εδώ. Αυτή είναι μια μεγάλη βράβευση για μένα. Να πω στα παιδιά ότι και φέτος θα ξαναγίνει στην Πλατεία μετά το μπάσκετ, το τουρνουά ποδοσφαίρου, με περισσότερα παιδιά από περισσότερα νησιά. Όσον αφορά την Δώρα Πρέκα που δεν είναι εδώ, να σας πω ότι η ομάδα της κέρδισε 1-0. Όλοι την παρακολουθούμε και την θαυμάζουμε όπως και το άλλο κορίτσι από τη Νάξο την Γκούφα. Περάσαμε βέβαια μια μικρή περιπέτεια μέχρι να αποδείξουμε ότι είναι ένα παιδί και όχι κάτι ξεχωριστό και δεν θα έπρεπε να υπάρχει καμία εξαίρεση για το ποιοι παίζουν ποδόσφαιρο και ποιοι όχι. Ευχαριστώ πάρα πολύ. Μαζί θα είμαστε για τέσσερα ακόμη χρόνια για να κάνουμε πολλά πράγματα».
Την παρουσίαση της εκδήλωσης έκανε η πρόεδρος της ομάδας Πωλίνα Βουνάση, η οποία μάλιστα επιμελήθηκε όλου του στησίματος της βραδιάς και των βίντεο που ήταν πραγματικά ξεχωριστά. Μάλιστα στο τέλος, οι άνθρωποι του Νέου Α.Ο Σύρου της ετοίμασαν και την έκπληξη της βραδιάς, καθώς τίμησαν την πρόεδρο της ομάδας Πωλίνα Βουνάση χωρίς να το γνωρίζει, έχοντας ετοιμάσει και ένα βίντεο ξεχωριστό. Η ίδια δεν κρατήθηκε και φανερά συγκινημένη ευχαρίστησε όλους τους ανθρώπους της ομάδας γι αυτό.
Τέλος το λόγο πήρε και ο υπεύθυνος των ακαδημιών του Νέου Α.Ο Σύρου Χρήστος Ζαχαρίου που και αυτός με τη σειρά μίλησε για την προσπάθεια που κάνει η ακαδημία του εδώ και πολλά χρόνια, αναφέρθηκε στον πρόεδρο της ΕΠΣ Κυκλάδων και παράλληλα ευχαρίστησε τον κόσμο και όσους βρίσκονται στο πλευρό της ομάδας του.

Σε επόμενη ανάρτηση θα δείτε ξεχωριστά τα αφιερώματα  και τις βραβεύσεις που έγιναν σε Ρένο Φρέρη, Δώρα Πρέκα και Πωλίνα Βουνάση….

Check Also

Τριπλό μεταγραφικό χτύπημα ετοιμάζει η Ελλάς

Τριπλό μεταγραφικό χτύπημα ετοιμάζει η Ελλάς Μετά τις ανανεώσεις που προχώρησε τις προηγούμενες ημέρες και …