Το “Πολυβόλο” Πάνος Παυλόπουλος στην Ελλάς Σύρου (Φωτο)

Βόμβα: Το “Πολυβόλο” Πάνος Παυλόπουλος στην Ελλάς Σύρου (Φωτο)

“Κόλπο Γκρόσο” για την Ελλάς Σύρου που μπήκε δυναμικά στο μεταγραφικό παζάρι της νέας περιόδου. Η ομάδα της Σύρου ήλθε σε συμφωνία με τον ικανότατο γκολτζή Πάνο Παυλόπουλο που πέρυσι αγωνιζόταν στον Α.Ο Χαϊδαρίου.

Ο Πάνος έχει γεννηθεί το 1994 και αγωνίζεται ως επιθετικός. Ξεκίνησε την καριέρα του στον ιστορικό Εθνικό Πειραιά τον οποίο  βοήθησε να ανέβει στις εθνικές κατηγορίες. Ακολούθησε η Κύπρος Κορυδαλλού, όπου σε τρία χρόνια κατάφερε να βρει το δρόμο προς τα δίχτυα 37 φορές και  μετά αγωνίστηκε με τον Καραβά, έχοντας 15 γκολ σε 28 ματς.

Βλέπεται παρακάτω τον Πάνο Παυλόπουλο την στιγμή της συμφωνίας με τον μανατζέρ του Ντέμη Ζώνα, το Νίκο Ζιάβρα (πρόεδρος), Άκη Πύργο (αντιπρόεδρος), Ευάγγελο Λεονταρίτη, Γιώργο Γούτη (μέλη διοίκησης) και τον προπονητή Νίκο Βουτσίνο.

Με την προσθήκη του γκολτζή Πάνου Παυλόπουλου, οι πρωταθλητές Β κατηγορίας ανεβάζουν κατακόρυφα τον πήχη της ομάδας τη νέα χρονιά, δείχνοντας σε όλους πως η ομάδα θα έχει πρωταγωνιστικές διαθέσεις.

Τον Παναγιώτη Παυλόπουλο συνόδεψε στην πρωτεύουσα των Κυκλάδων ο έμπειρος ποδοσφαιριστής και μάνατζερ πλέον Ντέμης Ζώνας.

 

Check Also

ΕΠΣ Κυκλάδων: Η προκήρυξη του Κυπέλλου -Αρχές Οκτώβρη η Σέντρα

ΕΠΣ Κυκλάδων: Η προκήρυξη του Κυπέλλου -Αρχές Οκτώβρη η Σέντρα Η πρώτη σέντρα για το …