Γεμάτο Σαββατοκύριακο για τους Δρομείς Σύρου (Φωτο)

Γεμάτο Σαββατοκύριακο για τους Δρομείς Σύρου που για μια ακόμη φορά έδωσαν δυναμικό παρών σε διοργανώσεις. Μέσα από δελτίο τύπου του ο ΑΠΣ Δρομείς Σύρου αναφέρει:

Ένα γεμάτο αγωνιστικό Σαββατοκύριακο είχαν αρκετοί αθλητές του συλλόγου μας.
Πιο συγκεκριμένα, ο Χερίδης Κυριάκος και ο Βλάχος Τάσος βρέθηκαν στην Βουδαπέστη, Telekom Vivicittá , όπου ο πρώτος έτρεξε στον ημιμαραθώνιο της διοργάνωσης τερματίζοντας σε χρόνο 1:34:07′, ενώ ο δεύτερος στα 7χλμ σε χρόνο 30:34′.
Στον Vienna Marathon 2024 βρέθηκε ο αθλητής μας Δεμέστιχας Παναγιώτης, ο οποίος έτρεξε τον μαραθώνιο σε χρόνο 3:25:33′.
Στην Ελλάδα , τώρα, και συγκεκριμένα στην όμορφη Θεσσαλονίκη βρέθηκαν οι αθλήτριες του συλλόγου μας Δερμιτζάκη Ειρήνη και Σαγκινέτου Ευγενία οι οποίες συμμετείχαν στον Διεθνής Μαραθώνιος “Μέγας Αλέξανδρος” – “Int’ Marathon Alexander the Great” . Η Ειρήνη έτρεξε στην διαδρομή του μαραθωνίου τερματίζοντας σε χρόνο 3:50:36, ενώ η Ευγενία στην διαδρομή των 10χλμ σε χρόνο 1:10:02.
Στον Poseidon Athens Half Marathon, Greece η αθλήτρια μας Γιανναδάκη Άννα και ο αθλητής μας Νομικός Σαράντος έτρεξαν την διαδρομή του ημιμαραθωνίου σε χρόνο 1:30:11′ και 1:27:24′ αντίστοιχα. Βάθρο είχαμε για την Άννα, η οποία κατέλαβε την δεύτερη θέση στις γυναίκες.
Στην διοργάνωση του Σύλλογος Δρομέων Νοτίων Προαστίων Αττικής “ΕΥΚΛΗΣ”, στο Υμηττός marathon, βρέθηκε ο αθλητής μας Κοντιζάς Αλέξανδρος, ο οποίος συμμετείχε στην διαδρομή των 47χλμ αλλά λόγω τραυματισμού δεν κατάφερε να τερματίσει.
Να αναφέρουμε επίσης την επίδοση του Συριανού Μενή Γιώργου στον Μαραθώνιο της Βιέννης, αθλητή του Α. Ο. Παλαιού Φαλήρου, για τον εκπληκτικό χρόνια 2:19:53′.
Είναι αξιοσημείωτο ότι οι περισσότεροι αθλητές μας πέτυχαν προσωπικά ρεκόρ.
Πολλά συγχαρητήρια στον καθένα ξεχωριστά και γρήγορη αποκατάσταση σε όλους!

Check Also

Στην Κίνα για το “The Great Wall Marathon” ο Ισίδωρος Παλαμάρης (Φωτο)

Στην Κίνα για το “The Great Wall Marathon” ο Ισίδωρος Παλαμάρης (Φωτο) Σε ένα πολύ …