ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ, ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ, ΤΗΝ ΣΥΡΟ…

Ο Γιώργος Πρίντεζης γεννήθηκε στις 22 Φλεβάρη του 1985 και είναι γέννημα θρέμμα της Σύρου.

Ο Έλληνας διεθνής μπασκετμπολίστας αγωνίζεται στην Εθνική Ελλάδας και τον Ολυμπιακό, είναι από τους πιο πετυχημένους αθλητές στην σύγχρονη ιστορία και έχει συνδυάσει το όνομά του με τίτλους, επιτυχίες, μεγάλα καλάθια της τελευταίας στιγμής.

Το πιο σημαντικό από όλα; Ο Πρίντεζης αποτελεί το πρότυπο του αθλητή που πρεσβεύει το ευ αγωνίζεσθαι, αγωνίζεται με περηφάνια, σεβασμό και σεμνότητα και πάντα έχει στο μυαλό του να προσφέρει τις σωστές συμπεριφορές και εικόνες στα μικρά παιδιά.

Αγαπάει υπερβολικά τον τόπο του, την Σύρο και εδώ και χρόνια είχε στο μυαλό του να δημιουργήσει μια διοργάνωση που θα προσφέρει στο νησί του κοινωνικά και θα το βοηθήσει να λάβει ακόμα μεγαλύτερη προβολή όχι μόνο εντός των τειχών της πατρίδας του, αλλά και στο εξωτερικό.

Η Σύρος αποτελεί το κέντρο των Κυκλάδων, οι Κυκλάδες είναι το πιο διάσημο σύμπλεγμα νησιών στο Αιγαίο και το… Αιγαίο πρεσβεύει την μαγεία των ελληνικών θαλασσών και νησιών στο πέρας του κόσμου!

Η ιδέα υπήρχε χρόνια στο μυαλό του. Μέσω του σπορ που λατρεύει, του μπάσκετ να “γεννήσει” ένα θεσμό που θα εξελιχθεί σε διεθνές φεστιβάλ και θα καθιστά κάθε καλοκαίρι την Σύρο κέντρο προσέλευσης για μικρούς και μεγάλους, Έλληνες και ξένους επισκέπτες.

Το μπάσκετ είναι μόνο η αφορμή. Ο προορισμός; Μια καλοκαιρινή, κοινωνική, πολιτισμική και τουριστική γιορτή μπροστά από το περίφημο Δημαρχείο της Ερμούπολης, στην Πλατεία Μιαούλη!

Και εγένετο το AegeanBall Festival!

Το όνομά του περικλείει όλα όσα πρεσβεύει και οραματίζεται η διοργάνωση που φέτος ανοίγει τα φτερά της.

Διαβάστε περισσότερα ΕΔΩ

Check Also

Άλλη μια διεθνής αθλήτρια στο Stoiximan AegeanBall Festival!

Άλλη μια διεθνής αθλήτρια στο Stoiximan AegeanBall Festival! Η Πηνελόπη Παυλοπούλου στην πρώτη της συμμετοχή …