Γιορτή στο Ν.Ο Σύρου με ονοματοδοσία Σκαφών και τιμή σε Στέφανο Χανδακά (Φωτο)

Γιορτή στο Ν.Ο Σύρου με ονοματοδοσία Σκαφών και τιμή σε Στέφανο Χανδακά (Φωτο)

Γιορτινή ήταν η σημερινή ημέρα στο Ναυτικό Όμιλο Σύρου, καθώς το απόγευμα του Σαββάτου (27/5) έγινε η τελετή παραλαβής και ονοματοδοσίας των δυο σκαφών της κατηγορίας 420, τα οποία δωρίστηκαν στο όμιλο από το μέλος του Ν.Ο.Σ κ. Στέφανο Χανδακά. Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε έξω από τα γραφεία του Ναυτικού Ομίλου στην Ερμούπολη.

Αρχικά το λόγο πήρε ο πρόεδρος του Ν.Ο.Σ κ. Θοδωρής Δούνιας, οποίος μίλησε για την σημαντική αυτή δωρεά, ενώ παράλληλα ευχαρίστησε και τίμησε τον κ. Χανδακά για την προσφορά του στον αθλητισμό. ο Ο κ. Δούνιας παράλληλα ευχαρίστησε όλο τον κόσμο που βρέθηκε έξω από τα γραφεία του ιστορικού Ναυτικού ομίλου.

Ακολούθως το λόγο πήρε και ο Στέφανος Χανδακάς, που τόνισε ότι αυτό ήταν η αρχή και μελλοντικά θα ακολουθήσουν και άλλες παρόμοιες βοήθειες στον όμιλο.

Γιώργος Λεονταρίτης, Άρης Ρώτας, Δημήτρης Κοσμάς, Γιάννης Βρούτσης, Δημήτρης Γρυπάρης, αθλητές του Ν.Ο.Σ, παλαίμαχοι και όλοι οι υποστηρικτές του ομίλου ήταν εκεί.

Περισσότερα σε επόμενη ανάρτηση

Check Also

Συνεχίζονται οι προπονήσεις των τμημάτων κολύμβησης του Αίαντα (Βίντεο)

Συνεχίζονται οι προπονήσεις των τμημάτων κολύμβησης του Αίαντα (Βίντεο) Συνεχίζονται οι προπονήσεις των τμημάτων κολύμβησης …