ΓΙΩΡΓΟΣ ΡΟΥΣΣΟΣ… 19 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ!!!

Το δίδυμο των πρωταθλητών Κυκλάδων με τον Άγιαξ (2014) επιστρέφει…Ρούσσος-Βαρθαλίτης στην τεχνική ηγεσία του Α.Ο.Σ…

Μετά από 19 ολόκληρα χρόνια, ο Γιώργος Ρούσσος επιστρέφει στον Α.Ο Σύρου. Η διοίκηση της Συριανής ομάδας δείχνει απόλυτη εμπιστοσύνη στον 46χρονο τεχνικό και αποφάσισε να του «δώσει» τα κλειδιά της ομάδας για την επόμενη αγωνιστική περίοδο, με τις δυο πλευρές να συμφωνούν σε όλα. Ο έμπειρος τεχνικός μετά από 13 χρόνια αφήνει το «δημιούργημα»  του που λέγεται Αίαντας Σύρου (παλαιότερα Ολυμπιακός) και ετοιμάζεται για μια μεγάλη πρόκληση, καθώς την επόμενη σεζόν θα είναι ο «οδηγός» του Α.Ο Σύρου στον δύσκολο στόχο της επιστροφής στο δρόμο των επιτυχιών. Αξίζει να τονιστεί πως ο Ρούσσος ήταν βοηθός προπονητή την περίοδο 1996-97 και το «ντάμπλ» που είχε κατακτήσει η ομάδα με προπονητή τον Κώστα Παπαδόπουλο, ενώ την περίοδο 2013-14 κατέκτησε το πρωτάθλημα με τον Άγιαξ Σύρου, παρέα με τον Μάκη Βαρθαλίτη.

Δίδυμο Ρούσσου-Βαρθαλίτη

Ο Μάκης Βαρθαλίτης θα είναι ο στενός συνεργάτης του Ρούσσου στον πάγκο της ομάδας. Ο Βαρθαλίτης αποτέλεσε προσωπική επιλογή του Ρούσσου, καταφέρνοντας να τον πείσει να επιστρέψει στην ομάδα μετά την παραίτηση που είχε υποβάλει εδώ και λίγες εβδομάδες.

Η προσθήκη Ρούσσου επιβεβαιώνει την ιστοσελίδα μας που από την πρώτη ημέρα αποχώρησης του Βαρθαλίτη (διαβάστε εδώ) είχε γράψει πως βρίσκονταν στα πρώτα πλάνα της ομάδας.

 

Check Also

Ρένος Φρέρης: Το Σεπτέμβριο το αναπτυξιακό τουρνουά Κ10

Ρένος Φρέρης: Το Σεπτέμβριο το αναπτυξιακό τουρνουά Κ10 Έχει καθιερωθεί πλέον στο νησί της Σύρου …