Δήλωσε στο ανδρικό ο Νέος Α.Ο.Σ-Αυτές είναι οι ομάδες στο νέο πρωτάθλημα της ΕΠΣΚ
Γνωστές έγιναν οι 16 ομάδες της Α κατηγορίας ανδρών στο πρωτάθλημα της ΕΠΣ Κυκλάδων. Δήλωσε συμμετοχή για πρώτη φορά ο Νέος Α.Ο.Σ, που θα πάρει την θέση του Αίαντα Σύρου που δεν θα κατεβάσει ομάδα ανδρική.
Αναλυτικά οι 16 ομάδες: ΑΠΣ Κύθνου, Παμμηλιακός, Πανσιφναϊκός, Ανδριακός, ΠΑΣ Τήνου, Α.Ε Μυκόνου Β, Α.Ο Πάγου, Νέος Α.Ο Σύρου, Α.Ο Πάρου, Μαρπησσαϊκός, ΑΜΕΣ Νηρέας, ΑΜΣ Φιλωτίου, Πανναξιακός, Θύελλα Καμαρίου, Πανθηραϊκός, Α.Ο Πύργου.
Ο ένας όμιλος θα είναι ο εξής: ΑΜΕΣ Νηρέας, Μαρπησσαϊκός, Α.Ο Πάρου, Πανναξιακός, ΑΜΣ Φιλωτίου, Α.Ο Πύργου, Πανθηραϊκός, Θύελλα Καμαρίου
Ο άλλος όμιλος θα είναι ο εξής: Παμμηλιακός, Πανσιφναϊκός, Ανδριακός, ΠΑΣ Τήνου, Πάγος, Νέος ΑΟΣ, Α.Ε Μυκόνου Β, ΑΠΣ Κύθνου.
Στον δεύτερο όμιλο των Συριανών ομάδων, θα ερωτηθούν τα σωματεία αν συμφωνούν. Αν η πλειοψηφία των ομάδων το αρνηθεί, τότε θα σπαστεί στα δυο ο όμιλος, με δυο νέους ομίλους των τεσσάρων ομάδων σε πρωτάθλημα με 4 γύρους, με τις δυο Συριανές ομάδες να πηγαίνουν σε διαφορετικό όμιλο η κάθε μια.
Στο κύπελλο Κυκλάδων δήλωσαν οι ίδιες ομάδες συν την Ελλάς Σύρου