«ΔΕΝ ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ ΝΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙ ΚΑΙ ΤΡΙΤΟ ΠΑΙΔΙ…»

«Θέλω να ευχαριστήσω την διοίκηση του Πανθρακικού αλλά και την ομάδα του Άγιαξ Σύρου»…

Ο γνωστός ατζέντης Άγγελος Βεΐζι αμέσως μετά την ολοκλήρωση της μεταγραφής του Σταφυλά στον Πανθρακικό ευχαρίστησε την διοίκηση της ακριτικής ομάδας για την εμπιστοσύνη που έδειξε στον μικρό, ενώ παράλληλα δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει και την ομάδα του Άγιαξ που με την δουλεία της ανέδειξε τον αθλητή. Αναλυτικά τα όσα είπε ο γνωστός μάνατζερ στο Syros-Sports.gr…

«Είναι πολύ σημαντικό, που ακόμη ένας ταλαντούχος νεαρός ποδοσφαιριστής, μέσα σε λίγες ημέρες (σ.σ. προηγήθηκε ο Αντώνης Φουάσης στον Ολυμπιακό), καταφέρνει πάρει μεταγραφή από νησί των Κυκλάδων, σε ακαδημία της Σούπερ Λιγκ. Τώρα ξεκινάει η πραγματική δουλειά για τον Παναγιώτη, ο οποίος οφείλει να αποδείξει σε όλους όσους τον πίστεψαν, πώς άξιζε αυτήν την ευκαιρία.
Για μένα προσωπικά είναι μεγάλη χαρά να βλέπω “δικά μου” παιδιά να κάνουν το παραπάνω βήμα τώρα που βρίσκονται μόλις στην αρχή της καριέρας τους. Ευχαριστώ τόσο τον Πανθρακικό για την εμπιστοσύνη του στον μικρό, όσο και τον Άγιαξ Σύρου και τους προπονητές του, οι οποίοι τον ανέδειξαν αυτά τα χρόνια, μέσω της δουλειάς τους.
Το κυκλαδίτικο ποδόσφαιρο έχει πολύ ταλέντο, το οποίο δεν πρέπει να μείνει ανεκμετάλλευτο. Δεν αποκλείεται, πέραν των δύο παιδιών, να ακολουθήσει σύντομα και τρίτο, την ίδια διαδρομή…»
Δείτε παρακάτω την κοινοποίηση του στο προσωπικό του προφίλ στο facebook…

Check Also

«Έλαμψαν» στο Χριστουγεννιάτικο δέντρο τα παιδιά Κ8 και Κ10 της Ελλάς (Φωτο)

«Έλαμψαν» στο Χριστουγεννιάτικο δέντρο τα παιδιά Κ8 και Κ10 της Ελλάς (Φωτο) Άνοιξε πλέον η …