«ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΘΟΛΟΥ ΧΑΡΟΥΜΕΝΟΙ»

Τις αντιδράσεις του μέσω του διαδικτύου εξέφρασε ο γνωστός συριανός γυμναστής Θανάσης Τσούκος. Η αιτία που εξαγρίωσε κ.Τσούκο ήταν οι

εργασίες που έχουν ξεκινήσει το τελευταίο διάστημα στο Στάδιο στα Πευκάκια καθώς ο στίβος θα διαστρωθεί με κουρασάνι (κεραμιδόχωμα).
Φυσικά δεν χρειάζεται να αναφερθούμε πιο συγκεκριμένα για αυτόν τον κ.Τσούκο καθώς αρκετές φορές μας έχει κάνει υπερήφανους και ως αθλητής αλλά και ως γυμναστής-προπονητής. Ο ίδιος το συγκεκριμένο γήπεδο το γνωρίζει πιο καλά και από το σπίτι του.

”Αρχικά να πούμε ότι οι φίλοι κλασικού αθλητισμού ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΧΑΡΟΥΜΕΝΟΙ ΟΥΤΕ ΕΠΙΘΥΜΟΥΝ (όπως γράφτηκε σε σάϊτ) να προχωρήσει το έργο με τον τρόπο που έχει προβλεφθεί. Πρώτον είναι δυνατόν η πρωτεύουσα των Κυκλάδων να έχει στάδιο με χώμα και η Νάξος, η Μύκονο ή η Άνδρος ταρτάν? Εμείς για ποιο λόγο μένουμε πίσω και δεν εκσυγχρονιζόμαστε όπως σωστά έπραξαν τα εν λόγω νησιά? Τι κρύβεται πίσω από αυτό? Ποιος δεν θέλει να μπει το ταρτάν? Το λέω αυτό γιατί αποκλείεται οι αρμόδιοι να είναι τόσο πια βλάκες και να μην γνωρίζουν ότι το 2014 πρέπει επιτέλους να μπει ταρτάν, Το κουρασάνι το έχω ζήσει στο πετσί μου από το 1988 που ξεκίνησα στίβο. Πρέπει να υπάρχει άνθρωπος να το φροντίζει σε καθημερινή βάση. Να το μαζεύει όταν το απομακρύνει ο αέρας, να κλείνει τις λακούβες και το κυριότερο να το ποτίζει. Ακόμη να απομακρύνει περιττώματα ζώων!!!! Η συντήρηση του ταρτάν είναι πολύ πιο ανώδυνη. Μόνο σε περιπτώσεις που έχει αποκολληθεί από τη μεγάλη χρήση χρειάζεται κάποια επισκευή.

Μιλάμε δηλαδη ότι ο Δήμος δεν θα επιβαρυνθεί σχεδόν τίποτα για τα επόμενα 7-8 χρόνια, ενώ με το κουρασάνι τα παράπονα θα αρχίσουν πριν καν τελειώσει το 2014. Επίσης ο Δήμος θα πληρώνει 2 άτομα για τα πευκάκια και τη συντήρηση του σταδίου? Αμφιβάλλω. Τόσα χρόνια παρακαλούσαμε για να έρθει κάποιος από το κολυμβητήριο 1 φορά την εβδομάδα και δεν μπορούσαν να στείλουν. Αφού όλοι ξέρουμε ότι το βάρος δίνεται στο χώρο των κλειστών αιθουσών και του κολυμβητηρίου. Άρα λοιπόν ας αφήσουν οι αρμόδιοι τη δήθεν συνεισφορά τους για το κλασικό αθλητισμό και να πάψουν να κοροϊδεύουν τον κόσμο.
Αυτός ο δήμος κατέστρεψε το κλασικό αθλητισμό ( γι’ αυτό είναι σε αδράνεια το σωματείο Ποσειδών Σύρου στα αγωνίσματα εντός στίβου) και τώρα πάει με δήθεν ενδιαφέρον να κάνει ένα έργο που ΟΛΟΙ ξέρουν ότι είναι ανεπαρκές. Επίσης πως θα μπορέσουν να γίνουν αγώνες σε αυτό το στάδιο? Ούτε για παν-κυκλαδικό πρωτάθλημα δεν κάνει. Θα έρθουν να τρέξουν στο χώμα οι πρωταθλητές Ελλάδος που πήρε με μεταγραφή ο Πανναξιακός??? Μίλησα με αυτούς κάποια στιγμή στο προπονητήριο της Εθνικής στον Άγιο Κοσμά όταν ήταν να γίνουν οι Παν-κυκλαδικοί αγώνες στη Μήλο που έχει χώμα και είπαν ότι δεν κατεβαίνουν. Έτσι άλλαξαν οι αγώνες και πήγαν στη Νάξο και διεξήχθησαν τελικά. Άρα ούτε για προπόνηση αθλητών ούτε για αγώνες κάνει έτσι όπως πάει να φτιαχτεί. Γιατί λοιπόν να προχωρήσει? Είναι σίγουρα ανεπαρκείς οι αρμόδιοι και πρέπει να απομακρυνθούν από τα του Δήμου.”
Την ίδια άποψη με το κ.Τσούκο έχουν και άλλοι αθλητές του κλασικού αθλητισμού που βλέπουν για ακόμα μια φορά το γήπεδο να οδηγείται σε αυτή την κατάσταση.

 

Πηγή: cyclades24.gr

Check Also

3η θέση στο Περιφερειακό Πρωτάθλημα η Ευγενία Σαγκινέτου

3η θέση στο Περιφερειακό Πρωτάθλημα η Ευγενία Σαγκινέτου Στο Περιφερειακό Πρωτάθλημα Δρόμου σε Ανώμαλο έδαφος …