ΔΕΝ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΣΤΗ ΧΙΟ Ο ΠΑΝΝΑΞΙΑΚΟΣ

Δεν τα κατάφερε ο Πανναξιακός στην Χίο, καθώς αν και προηγήθηκε 1-2 στο ημίχρονο, λύγισε στο δεύτερο και

ηττήθηκε με 4-2 για την 5η αγωνιστική του ομίλου του για την άνοδο στην Γ Εθνική.

Πλέον με αυτό το αποτέλεσμα Διαγόρας και Κανάρης θα παίξουν τελευταία αγωνιστική για την πρώτη θέση και την άνοδο στη Γ Εθνική με τον Πανναξιακό να χάνει κάθε ελπίδα για διεκδίκηση της ανόδου μετά το σημερινό 4-2.

Έτσι ο Κανάρης  έμεινε μόνος πρώτος στην κορυφή με 11 βαθμούς, με τους Πανναξιακό και Διαγόρα να ακολουθούν με 8 και πλέον πηγαίνει για 3 αποτελέσματα την επόμενη αγωνιστική στη Μυτιλήνη.

Με την προϋπόθεση βέβαια ότι ο Πανναξιακός θα κάνει το καθήκον του τελευταία αγωνιστική και θα κερδίσει τον Πυθαγόρα στη Σάμο, ο Κανάρης αρκείτε ακόμα και να χάσει με 1 γκολ διαφορά από τον Διαγόρα για να πανηγυρίσει την άνοδο. Δηλαδή, σε αυτή την περίπτωση θα έχουμε 3πλη ισοβαθμία στην κορυφή με 11 βαθμούς, όπου αρχικά θα μετρήσουν οι μεταξύ τους βαθμοί, όπου και πάλι θα ισοβαθμούν στους 5 και στη συνέχεια θα μετρήσει η διαφορά στα μεταξύ τους γκολ.

Αυτή τη στιγμή ο Κανάρης βρίσκεται στο +2, ενώ Διαγόρας και Πανναξιακός στο -1, που σημαίνει ότι πρώτον ο Πανναξιακός υστερεί ήδη στην ισοβαθμία, ανεξάρτητα με το σκορ του άλλου αγώνα και δεύτερον σε περίπτωση ήττας του Κανάρη με 1 γκολ διαφορά, η ομάδα των Νενήτων θα τερματίσει με τη διαφορά των γκολ στο +1 και ο Διαγόρας στο 0.

Ο Διαγόρας κερδίζει την άνοδο αν επικρατήσει με 2 γκολ διαφορά και πάνω του Κανάρη ή αν νικήσει με οποιοδήποτε σκορ και παράλληλα ο Πανναξιακός δεν νικήσει τον Πυθαγόρα στη Σάμο, καθώς τότε θα έχουμε διπλή ισοβαθμία μεταξύ Κανάρη και Διαγόρα στους 11 βαθμούς, αλλά η ομάδα της Αγ. Παρασκευής θα υπερτερεί έχοντας 1 νίκη και 1 ισοπαλία απέναντι στην ομάδα των Νενήτων.

Κανάρης-Πανναξιακός  4-2

Η διακύμανση του σκορ:

1-0: Μονίαρος 27΄

1-1: Κωτσαρής 29΄

1-2: Παπανικολάου 36΄

2-2: Ζεραί 51΄

3-2: Φόρσο 74΄

4-2: Κωστάλας 79΄

ΚΑΝΑΡΗΣ: Κωττατής, Γρίγος, Κωστάλας , Χρουσάκης, Γιοβανάκης, Λέσι, Βαιντερλής, Μελέκος , Ατσάλης, Μονίαρος , Ζεράι.

ΠΑΝΝΑΞΙΑΚΟΣ: Τσουκαλάς, Καρελέμογλου, Κωτσαρής, Παπανικολάου, Κατσάνης, Γαλάνης , Χαμηλοθώρης, Ευριπιώτης, Λύκα, Κούτρος, Κατσούδας

Επόμενη (τελευταία) αγωνιστική:
Πυθαγόρας – Πανναξιακός
Διαγόρας – Κανάρης
  Ομάδα Βαθμοί Αγώνες Νίκες Ισοπαλίες Ήττες Υπέρ Κατά
1. ΚΑΝΑΡΗΣ ΝΕΝΗΤΩΝ 11 5 3 2 0 11 5
2. ΠΑΝΝΑΞΙΑΚΟΣ 8 5 2 2 1 9 7
3. ΔΙΑΓΟΡΑΣ ΑΓ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ 8 5 2 2 1 8 6
4. ΠΥΘΑΓΟΡΑΣ 0 5 0 0 5 3 13

 

ΦΩΤΟ: sportschios.gr

Check Also

Ψηφίστηκε η αναστολή για ένα χρόνο της αυτοδίκαιης διαγραφής, από τα Μητρώα μελών

Ψηφίστηκε η αναστολή για ένα χρόνο της αυτοδίκαιης διαγραφής, από τα Μητρώα μελών Ψηφίστηκε η …