Υπέγραψαν όλες οι ομάδες-Δεν υπέγραψε το χαρτί ο Αίαντας

Υπέγραψαν όλες οι ομάδες-Δεν υπέγραψε το χαρτί ο Αίαντας

Συνάντηση στα γραφεία της ΕΠΣ Κυκλάδων πραγματοποιήθηκε χθες ανάμεσα στους ανθρώπους της ακαδημίαw του Νέου Α.Ο.Σ και του Άγιαξ, προκειμένου να πέσουν οι τόνοι για το καλό του Κυκλαδίτικου ποδοσφαίρου.

Μετά από εποικοδομητική συνάντηση που έγινε στα γραφεία της Ε.Π.Σ. Κυκλάδων μεταξύ των Διοικητικών Συμβουλίων του ΝΕΟΣ Α.Ο. ΣΥΡΟΥ και ΑΙΑΝΤΑ ΣΥΡΟΥ, παρουσία του Προέδρου της Ένωσης Ρένου Φρέρη , δόθηκαν αμοιβαίες εξηγήσεις για το θέμα της ορθής χρησιμοποίησης ή όχι του παιδιού που αγωνίζεται με την ομάδα του ΝΕΟΣ Α.Ο. ΣΥΡΟΥ στην Κατηγορία Κ-12 «AEGEAN ISLANDS”

Προκειμένου ν’ αποφευχθούν πιθανές άλλες ενστάσεις ή ποινές σε σωματεία,  τα σωματεία του συγκεκριμένου ομίλου, συνυπέγραψαν  και δήλωσαν ότι δεν έχουν κανένα θέμα για την συμμετοχή αθλητριών που αγωνίζονται και θα αγωνίζονται στα Πρωταθλήματα Υποδομών της Ε.Π.Σ. Κυκλάδων και ταυτόχρονα σε Πρωταθλήματα Εθνικών κατηγοριών Γυναικών. Παρά το γεγονός ότι και ο Αίαντας στην χθεσινή συνάντηση έδειξε θετικός στο να συναινέσει σε αυτό, τελικά δεν υπέγραψε το χαρτί εντός της διορίας που είχε θέσει η ΕΠΣ Κυκλάδων. Αυτή την πληροφορία πήραμε σήμερα από τους ανθρώπους της γραμματείας της ΕΠΣ Κυκλάδων προκειμένου να ενημερώσουμε ορθά τους αναγνώστες μας.

Πλέον το λόγο έχει η Πειθαρχική επιτροπή που αναμένεται να αποφασίσει.

Κανονιέρηδες, Νέος ΑΟΣ, Παμμηλιακός, Α.Ο Πάρου που πλαισιώνουν τον όμιλο είπαν ναι στην συμμετοχή των παιδιών σε αυτές τις περιπτώσεις.

 

Check Also

Ανακοίνωση Α.Ο Πάγου

Ανακοίνωση Α.Ο Πάγου, μέσα από την οποία η οικογένεια του αδικοχαμένου Κώστα Φελουτζή ευχαριστεί την …