«ΔΕΝ ΧΩΡΟΥΝ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ…»

Λιγότερο από δυο εικοσιτετράωρα απέμειναν από το πρώτο φετινό επίσημο παιχνίδι Κυπέλλου ανάμεσα σε

Πανσιφναϊκό και Άγιαξ. Ο προπονητής των γηπεδούχων κ. Μάκης Φράγκος μιλάει στο Syros-Sports.gr για την κατάσταση ετοιμότητας της ομάδας του και την συγκεκριμένη αναμέτρηση…

«Ξεκινήσαμε 31 του μήνα, κάνοντας συνεχείς προπονήσεις γι αυτό το παιχνίδι. Νομίζω ότι βρισκόμαστε σε πολύ καλό δρόμο. Όλα τα παιδιά δείχνουν να είναι σε καλή κατάσταση και θα κατέβουμε στο παιχνίδι για τη νίκη. Σε ένα παιχνίδι Κυπέλλου και πολύ περισσότερο τέτοια εποχή δεν χωρούν προγνωστικά. Συνεχίζουμε τη δουλειά που κάνουμε για να είμαστε έτοιμοι στο συγκεκριμένο παιχνίδι και γενικά στις επίσημες διοργανώσεις. Έχουμε ένα καλό υλικό από την περσινή ομάδα, προωθήσαμε και καινούρια παιδιά. Έφυγαν κάποιοι, ήρθαν κάποιοι άλλοι και σε γενικές γραμμές είμαστε σε πολύ καλό δρόμο.

Δώσαμε ένα φιλικό στη Μήλο την προηγούμενη εβδομάδα όπου είδαμε κάποια καλά στοιχεία. Χθες δώσαμε και δεύτερο φιλικό με την ομάδα της Σερίφου, με σκοπό να βγάλουμε τα τελευταία μας συμπεράσματα πριν από το παιχνίδι. Δυστυχώς δεν έχουμε την δυνατότητα να παίξουμε περισσότερα φιλικά παιχνίδια. Τέλος, αυτό που θέλω να πω είναι ότι είμαι πολύ χαρούμενος που το πρώτο παιχνίδι της χρονιάς θα είναι το δικό μας με τον Άγιαξ. Εύχομαι καλή χρονιά σε όλες τις ομάδες».

Check Also

ΕΠΣΚ: Κληρώνει για Β Φάση πρωταθλήματος και ημιτελικά Κυπέλλου

ΕΠΣΚ: Κληρώνει για Β Φάση πρωταθλήματος και ημιτελικά Κυπέλλου Κληρώνει για Αίαντα και Α.Ο Πάγου …