ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΚΑΤΡΗ-ΚΕΡΑΜΙΔΑ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝΩ ΜΕΡΑ-ΠΑΓΟΣ

Ο συνεργάτης του Ηλία Ξενικάκη στον Πάγκο του Πάγου Δημήτρης Κάτρης και ο αρχηγός της Άνω Μερά Αργύρης Κεραμιδάς

μίλησαν για την αναμέτρηση της Μυκόνου που ολοκληρώθηκε πριν λίγο. Σε δηλώσεις τους στον Αιγαίο fm και τον Βαγγέλη Μαραγκό τόνισαν…
Δημήτρης Κάτρης (συνεργάτης Ξενικάκη): «Το σημερινό παιχνίδι κρίθηκε στις λεπτομέρειες και στις προσωπικές μονομαχίες. Είμαστε μια τεχνική ομάδα και δυστυχώς ο υπερβολικός άνεμος μας επηρέασε πάρα πολύ, όπως φυσικά και την αντίπαλο ομάδα. Ήταν ένα ντέρμπι ανάμεσα σε δυο ομάδες που θεωρητικά βάζουν τους ίδιους στόχους. Στόχος μας είναι σε κάθε παιχνίδι να πηγαίνουμε για τη νίκη και στο τέλος να καταφέρουμε να μπούμε στα μπαράζ».
Αργύρης Κεραμιδάς (αρχηγός Άνω Μερά): «Συγχαρητήρια και στις δυο ομάδες. Διεξήχθη ένα παιχνίδι με πολύ αέρα και οι δυο ομάδες δεν μπόρεσαν να δείξουν το καλό τους πρόσωπο. Για εμάς ήταν το πρώτο παιχνίδι της χρονιάς και είχαμε λίγο άγχος παραπάνω. Θέλαμε να ξεκινήσουμε με νίκη και τελικά τα καταφέραμε. Όπως και να χει πάντως, σήμερα βρέθηκαν αντιμέτωπες δυο από τις καλύτερες ομάδες της κατηγορίες. Εύχομαι στο μέλλον να είμαστε καλύτεροι…».

Check Also

Κ16: Εύκολη νίκη για τον Αίαντα Σύρου

Κ16: Εύκολη νίκη για τον Αίαντα Σύρου Σε παιχνίδι για την 4η αγωνιστική του πρωταθλήματος …