Δηλώσεις Μαρούλη-Παπαδόπουλου για το Φοίνικας-Κηφισιά (Βίντεο)

Δηλώσεις Μαρούλη-Παπαδόπουλου για το Φοίνικας-Κηφισιά (Βίντεο)

Για τον αγώνα Φοίνικας Σύρου-Κηφισιά μίλησαν οι Θάνος Μαρούλης και Παναγιώτης Παπαδόπουλος…

Θάνος Μαρούλης: Αρχικά συγχαρητήρια στην ομάδα της Κηφισιάς. Ήταν δίκαιη η νίκη της. Ξέραμε πως βρίσκεται σε καλή κατάσταση και αυτό το απέδειξε και στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ. Εμείς είχαμε να κερδίσουμε αυτό το γεγονός, συν…και τον όχι και καλό μας εαυτό λόγω της διακοπής. Μας επηρέασε στον ρυθμό. Ξεκινήσαμε δυνατά και στην συνέχεια μέναμε πίσω σε δυνάμεις.Δεν τα παρατάμε. Έχουμε προσωπικότητα και παίκτες για να πάρουμε το μάθημα μας από αυτή την ήττα. Ελπίζω πως δεν θα μας πονέσει. Προχωράμε να κερδίσουμε τα υπόλοιπα παιχνίδια»

Παναγιώτης Παπαδόπουλος «Δεδομένου των τελευταίων μας εμφανίσεων, περίμενα ένα πολύ καλό πρόσωπο της ομάδος. Η Σύρος ξέρω ότι είναι μια πολύ περίεργη έδρα. Η θα αποδώσεις καλά, η θα πας χάλια. Αν εξαιρέσουμε το πρώτο σετ που μας διέλυσαν στην υποδοχή, σταθήκαμε καλά. Σίγουρα ο αντίπαλος είχε μια μεγάλη αγωνιστική αποχή και επειδή το έχουμε βιώσει και εμείς, μια τέτοια αποχή μπορεί να φέρει το μη φαβορί ως νικητή. Παραμείναμε ψύχραιμοι και θέλαμε να πάμε το παιχνίδι σε διάρκεια. Παρά τα πάρα πολλά πρόσωπα που έχει ο Φοίνικας, ξέραμε πως αν το πάμε το παιχνίδι σε διάρκεια θα υπερτερούσαμε».

Check Also

Τ.Ε Κυκλάδων: Το πρόγραμμα αγώνων του Σαββατοκύριακου (18-19/3)

Τ.Ε Κυκλάδων: Το πρόγραμμα αγώνων του Σαββατοκύριακου (18-19/3) Ημερ Ωρα Κατηγορία Γηπεδούχος Φιλοξενούμενος Γήπεδο 17-3-23 …