Δημήτρης Ξανθάκης: Μεγάλη η ανταπόκριση του κόσμου!!!

Όλοι στο γήπεδο της Άνω Σύρου στην Κυριακή 18.30….

Μια από τις ιστορικότερες φυσιογνωμίες των Συριανών γηπέδων και του Α.Ο Σύρου και παράγοντας της Συριανής ομάδας Δημήτρης Ξανθάκης μιλάει για τον αγώνα «ανθρωπιάς» που θα γίνει την Κυριακή στο γήπεδο της Άνω Σύρου.

Παλαίμαχοι του Α.Ο Σύρου και αντίστοιχοι παλαίμαχοι του Α.Ο Πάρου, ενώνουν τις δυνάμεις τους και την Κυριακή 19 Φεβρουαρίου θα αναμετρηθούν σε φιλικό αγώνα στο γήπεδο της Άνω Σύρου. Ο λόγος; Σοβαρός και πολύ σημαντικός.

Διαβάστε εδώ τους λόγους διεξαγωγής του φιλανθρωπικού αγώνα (ΕΔΩ)

Ο Δημήτρης Ξανθάκης είναι από τα ιδρυτικά μέλη των παλαιμάχων ποδοσφαιριστών του Α.Ο Σύρου και μιλώντας στο Syros-Sports.gr και Sportcyclades24.gr τόνισε…

«Πήραμε μια σημαντική πρωτοβουλία σαν παλαίμαχοι, να σταθούμε δίπλα και να συνεισφέρουμε όσο μπορούμε σε ένα παιδί που το έχει ανάγκη μεγάλη ανάγκη. Θέλω να τονίσω πως η ανταπόκριση του κόσμου είναι πάρα πολύ μεγάλη και τον ευχαριστούμε μέσα από την καρδιά μας γι αυτό. Τα τηλέφωνα χτυπάνε συνέχεια από ανθρώπους που θέλουν να βοηθήσουν και αυτοί, το μικρό παιδί ώστε να γίνει καλά στην υγεία του. Είναι πολύ σημαντικό αυτό. Τους ευχαριστούμε. Τέλος, εμείς σαν παλαίμαχοι, θα προσπαθήσουμε να δώσουμε συνέχεια σε τέτοια φιλανθρωπικά γεγονότα. Στόχος μας είναι και στο μέλλον να κάνουμε και άλλα φιλανθρωπικά παιχνίδια ώστε να βοηθήσουμε συνανθρώπους μας που το έχουν ανάγκη. Σας ευχαριστώ».

%ce%b1%ce%b1%ce%b1%ce%b1-660x330

filikos_agonas

Check Also

Το ευχαριστώ του Ζιάβρα στους χορηγούς… με απάντηση στον Γιάννη Σκλαβούνο

Με ανάρτηση του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο πρόεδρος της Ελλάς Σύρου Νίκος Ζιάβρας ευχαριστεί …