«Διαστημική» η Ελλάς Σύρου, νίκησε τον Παναργειακό

«Διαστημική» η Ελλάς Σύρου, νίκησε τον Παναργειακό

Η Ελλάς Σύρου έπαιξε επιβλητικό ποδόσφαιρο απέναντι στον Παναργειακό, επικράτησε 5-0 παίρνοντας την πρώτη της νίκη στο πρωτάθλημα της Superleague 2.

Η ομάδα της Σύρου άνοιξε γρήγορα το σκορ με γκολ του Βασίλη Τσιαντούλα στο 13΄. Στο 22΄ ο Ευριπίδης Γιάκος έγραψε το 2-0, ενώ τέσσερα λεπτά αργότερα ο Κόλα σημείωσε το τρίτο γκολ της Συριανής ομάδας. Στο 35΄ ο Άγγελος Κόλα με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι έδωσε «αέρα» 4 τερμάτων στην Συριανή ομάδα. Με την έναρξη του Β μέρους, η Ελλάς σκόραρε ξανά, με τον Θεόδωρο Βερνάρδο να γράφει το 5-0.

Αυτή ήταν η πρώτη νίκη της Ελλάς στο φετινό πρωτάθλημα (έχει μια νίκη και στο Κύπελλο Ελλάδος με το Αιγάλεω) που πλέον έφτασε τους 4 βαθμούς.

Ελλάς Σύρου (Παναγιώτης Χριστοφιλέας): Γκίνης, Προβυδάκης, Γκέζος (54’ Ζάχι), Σταματούλλας, Βλάχος, Νάτσος (46’ Γαρουφαλιάς), Τσιαντούλας (46’Μπάμπης), Γιάκος (68’ Ζαφείρης), Κόλα, Νίνο, Τριμμάτης (46’ Βερνάρδος).

Παναργειακός (Αρμάντο Φουτσίνι): Καραγκιόζης, Καρυπίδης (66’ Φόκαμ), Bruno Kone (46’ Ναλιτζής), Κότζα (65’ Λαζαρίδης), Ζησούλης (70’ Αρμένης), Χρήστου, Παναγιώτου, Παλαμίδης, Πέτροβιτς (46’ Χατζηδημητριου), Αμπουμπακάρ, Νταμάκ.

 

Check Also

Ξεκινούν τα Open Day του Πανιωνίου με πρώτη στάση τη Σύρο-Κάλεσμα σε όλους τους αθλητές

Ξεκινούν τα Open Day του Πανιωνίου με πρώτη στάση τη Σύρο όπως ενημέρωσε επίσημα το …