«ΔΙΟΙΚΗΣΗ-ΠΑΙΚΤΕΣ… ΜΙΑ ΓΡΟΘΙΑ»

Απών από το σημερινό φιλικό με τον Άγιαξ ήταν ο Κυριάκος Μανουδάκης που πραγματοποιεί θεραπείες στο γόνατο και αναμένεται να επιστρέψει την Δευτέρα στις προπονήσεις. Ο βραχύσωμος μέσος του Α.Ο.Σ μίλησε στο Syros-Sports.gr

για την ομάδα του, το άσχημο ξεκίνημα, τον ερχομό του Βαρθαλίτη στο τιμόνι του συλλόγου και την δύσκολη συνέχεια…

 

«Η ομάδα μας σιγά σιγά αρχίζει και βρίσκει τα πατήματα της. Όσο περνούν οι ημέρες βλέπεται ότι ο σύλλογος γίνεται όλο και καλύτερος με αποκορύφωμα την σημερινή μας εμφάνιση στο φιλικό με τον Άγιαξ που ήταν κατά διαστήματα καλή».

 

Χάσατε όμως έναν στόχο, αυτό του Κυπέλου…
«Γενικά την περίοδο της προετοιμασίας μας είχαμε πρόβλημα. Πολλοί παίκτες δούλευαν εποχιακά λόγω καλοκαιριού και αυτό δημιούργησε πρόβλημα και πολλές απουσίες στις προπονήσεις μας. Κάποιοι άλλοι αντιμετώπιζαν προβλήματα τραυματισμών. Τώρα που έχουμε γυρίσει σχεδόν όλοι θα δείτε ότι η συνέχεια θα είναι διαφορετική».

 

Επηρέασε θετικά η αλλαγή προπονητή;
«Με τον ερχομό του Μάκη Βαρθαλίτη η ομάδα έδειξε πιο ορεξάτη και πιο απελευθερωμένη χωρίς να θέλω να υποτιμήσω τον κ. Μανθόπουλο που είναι ένας αξιόλογος άνθρωπος και προπονητής. Νομίζω ότι ο καινούριος coach έχει βρει τα« κουμπιά» των περισσοτέρων παικτών, ήταν πέρσι στον Άγιαξ οπότε μπόρεσε πιο εύκολα να δέσει αυτό το σύνολο των παικτών Α.Ο.Σ και Άγιαξ και νομίζω ότι έχουμε πολλά περιθώρια βελτίωσης σαν ομάδα.

 

Τι στόχο βάζετε φέτος;
«Στόχος μιας ομάδας σαν τον Α.Ο.Σ είναι πάντα το πρωτάθλημα. Φοράμε την πιο «βαριά» φανέλα των Κυκλάδων και από αυτό και μόνο σε κάνει να σκέφτεσαι ότι πρέπει να είσαι μέσα στα φαβορί. Νομίζω ότι με πάθος, δουλειά, πίστη όλα θα γίνουν. Αν τηρούμε κατά γράμμα της οδηγίες του προπονητής μας στο τέλος που θα κάνουμε «ταμείο» θα είμαστε όλοι ευτυχισμένοι. Θέλω να ευχαριστήσω μέσα από την καρδιά μου την διοίκηση της ομάδας που πραγματικά αξίζει πολλά. Είναι κοντά μας κάθε στιγμή, κάθε λεπτό και έτσι θα συνεχίσουμε. Μια γροθιά».

Check Also

Τετάρτη η Ελλάς με την Μαλεσίνα-Το νέο πρόγραμμα

Τετάρτη η Ελλάς με την Μαλεσίνα-Το νέο πρόγραμμα Ενώ την Τρίτη 18 Μαρτίου η ομοσπονδία …