ΔΥΟ ΝΙΚΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ Α.Ο ΕΡΜΟΥΠΟΛΗΣ

Δύο άνετες νίκες πρόσθεσε στο ενεργητικό του η ομάδα του Α.Ο. Ερμούπολης η οποία συνεχίζει να είναι αήττητη σε όλες τις κατηγορίες!

Η Συριανή ομάδα αντιμετώπισε την ομάδα του Α.Ο. Άνδρου σε επίπεδο ανδρικού και κορασίδων. Στο πρώτο ματς που έδωσε το Σάββατο (ανδρικό) , νίκησε με σκορ 107-43. Οι παίκτες του Ανδρέα Μαύρου μπήκαν πολύ δυνατά από το πρώτο δευτερόλεπτο και στην ουσία καθάρισαν το παιχνίδι από το πρώτο δεκάλεπτο. Η πιεστική άμυνα σε όλο το γήπεδο , έδωσε περισσότερες κατοχές της μπάλας και οι εξαιρετικές συνεργασίες στην επίθεση είχαν ως αποτέλεσμα το συνεχές σκοράρισμα της Συριανής ομάδας.
Όσοι είχαν την τύχη να παρευρεθούν στο κλειστό ΑΚΔΕ είχαν την τύχη να δουν εκπληκτικό θέαμα και φάσεις που παρέπεμπαν σε ομάδα από μεγαλύτερη κατηγορία. Ο προπονητής της Συριανής ομάδας χρησιμοποίησε όλους τους παίκτες που είχε στην αποστολή και εκείνοι των δικαίωσαν καθώς σκόραραν όλοι τους.
Στο επόμενο παιχνίδι που έγινε την Κυριακή το πρωί, οι κορασίδες του Α.Ο. Ερμούπολης δεν δυσκολεύτηκαν και νίκησαν εύκολα την φιλοξενούμενη ομάδα της Άνδρου με σκορ 79-14. Τα Συριανά κορίτσια δεν θέλησαν να μπουν σε μπελάδες, γι αυτό έδειξαν ότι θα είναι τα αφεντικά του ματς από το τζάμπολ.
Από το πρώτο δεκάλεπτο έχτισαν μια διαφορά ασφαλείας και με την πάροδο του χρόνου συνεχώς την αύξαναν. Όλες οι παίκτριες είχαν καλή απόδοση , χαροποιώντας έτσι τον προπονητή τους , που είδε η καθημερινή δουλειά που κάνει στις προπονήσεις να πιάνει τόπο.
Αξίζουν συγχαρητήρια σε όλους τους συμμετέχοντες και των δύο ομάδων που χάρισαν όμορφο θέαμα!

Α.Ο. ΕΡΜΟΥΠΟΛΗΣ – Α.Ο. ΑΝΔΡΟΥ: 107-43 (ΑΝΔΡΕΣ)
ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ Α(25-2) Β(29-23) Γ(29 -7) Δ(24-11)
Α.Ο. ΕΡΜΟΥΠΟΛΗΣ (Μαύρος Α.)
Κρητικός Γ.18(3), Κατεβάτης Χ.7, Τσιώλης Δ.9, Τζώρτζης Π.17(2), Παλαιτσάκης Θ.5, Καραμολέγκος Ε.16(3), Σαβρακίδης Β.2, Αμανατίδης Μ.6, Στέλλας Γ.9(3), Καφούρος Γ.4, Πατάπης Γ.9, Νασράουι Ε.5.
Α.Ο. ΑΝΔΡΟΥ (Μουστάκας Κ)
Ρούτσι Τ.2, Κατσίκης Χ.2, Πέττας Α.7(1), Βλάμης Δ.7(1), Μαραβέλης Ι., Βαλμάς Μ.10, Μαλισίοβας Γ.2, Μουστάκας Κ.6, Μονογυίος Δ.7, Καρδανίτσης Ι.

 

Α.Ο. ΕΡΜΟΥΠΟΛΗΣ – Α.Ο. ΑΝΔΡΟΥ: 79-14 (ΚΟΡΑΣΙΔΕΣ)
ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ Α(24-2) Β(14-3) Γ(24-5) Δ(17-4)
Α.Ο. ΕΡΜΟΥΠΟΛΗΣ (Μαύρος Α.)
Κοτσιπετσίδη Μ.2, Κορορού Μ.14, Συργιάννη Α.8, Βακονδίου Ι., Τζαβάρα Μ.6, Συνοδινού Μ.13, Σταυγιαννουδάκη Ι.2, Καπούτσου Δ.10, Τζαβάρα Α.8, Παχύλη Ε.8, Γαλανού Ε.4, Αρακά Μ.4.
Α.Ο. ΑΝΔΡΟΥ(Πέτσα Α.)
Χαιντάρι Σ., Μακρή Ι., Καραμπάτσου Α.4, Πέτσα Α., Νάζο., Κοντρογιάννη Μ.6, Χαντάι Α., Ντερβισάι Λ.2, Νάζο Τ., Χαντάι Ε., Φαράντου Μ.2, Κορύι Κ.

Check Also

ΕΣΚ Κυκλάδων: Το πρόγραμμα των αγώνων και οι διαιτητές (28-30/4)

ΕΣΚ Κυκλάδων: Το πρόγραμμα των αγώνων και οι διαιτητές (28-30/4) Δείτε το πρόγραμμα των αγώνων …