ΔΥΣΑΡΕΣΚΕΙΑ ΣΤΟΝ Α.Ο.Σ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΡΙΣΜΟ ΤΩΝ ΑΓΩΝΩΝ

Έντονη δυσαρέσκεια επικρατεί στον Α.Ο Σύρου για το γεγονός ότι η ΕΠΣ Κυκλάδων δεν τήρησε ίδια μέτρα και ίδια σταθμά σχετικά με τον ορισμό των αγώνων σε πρώτο και δεύτερο όμιλο αντίστοιχα. Σύμφωνα με πληροφορίες του Syros-Sports.gr οι άνθρωποι της ομάδας είναι εμφανώς δυσαρεστημένοι από τον ορισμό του αγώνα με τον Πάγο το προσεχές Σαββατοκύριακο, καθώς θεωρούν πως πρώτα θα έπρεπε να διεξαχθεί το εξ αναβολής παιχνίδι Πάγος-Υδρούσα και μετά η τρέχον αγωνιστική.
Σε ένα ποδοσφαιρικό παιχνίδι τα πάντα μπορούν να συμβούν. Από απώλειες βαθμών μέχρι και τιμωρίες παικτών, αλλά αυτό που προβληματίζει πιο πολύ τους ανθρώπους της ομάδας είναι ότι δεν αντιμετωπίστηκαν οι δυο όμιλοι με τα ίδια κριτήρια.
Το εξ αναβολής παιχνίδι του Α ομίλου ανάμεσα σε Πάγο και Υδρούσα δεν θα γίνει αυτή την εβδομάδα και στον Α.Ο.Σ απορούν πως για την ίδια περίπτωση στον 2ο όμιλο θα γίνουν τα εξ αναβολής παιχνίδια όπως αυτό του Άγιαξ με τον Παμμηλιακό και στον δικό τους όμιλο η ΕΠΣ αφήνει στην άκρη το παιχνίδι που εκκρεμεί και συνεχίζει κανονικά με τη διεξαγωγή της επόμενης αγωνιστικής.

Check Also

Προπονητής UEFA A πλέον ο Χρήστος Φωκάς

Προπονητής UEFA A πλέον ο Χρήστος Φωκάς Προπονητής UEFA A είναι πλέον ο Χρήστος Φωκάς …