«ΔΥΣΚΟΛΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ, ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΚΑΤΙ…»

Στο χωριό Χρωμοναστήρι απολαμβάνει τις διακοπές του ο πρόεδρος του Φοίνικα Δημήτρης Παλιόπορτας. Ο μεγαλομέτοχος του «Πειρατικού» μίλησε στο peiratiko.net από το Ρέθυμνο για τον φετινό Φοίνικα, την ανοδική πορεία της ομάδας μας στα τελευταία παιχνίδια, το αυριανό δύσκολο παιχνίδι στου Ρέντη, ενώ παράλληλα έκανε και μια ευχή ενόψει της νέας χρονιάς.

«Η ομάδα μας παρά το γεγονός ότι δεν ξεκίνησε καλά, βλέπουμε ότι από παιχνίδι σε παιχνίδι γίνεται καλύτερη. Τα παιδιά πλέον έχουν «δέσει» μεταξύ τους, έχουν γίνει μια οικογένεια και συνεχίζουμε με στόχο το καλύτερο».

 

Για το αυριανό παιχνίδι με τον Ολυμπιακό, ο κ. Παλιόπορτας δήλωσε:
«Σίγουρα είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Ο Ολυμπιακός είναι μεγάλη ομάδα, έχει δυο ισάξια ρόστερ και θεωρώ πως ακόμη και ένας βαθμός θα είναι σημαντικός για εμάς. Η ομάδα μας θα είναι σαφώς καλύτερη με την προσθήκη του Πέκμανς ο οποίος μάλλον αύριο θα πάρει μεγαλύτερο χρόνο συμμετοχής. Στο πρώτο του παιχνίδι αγωνίστηκε για λίγο, αλλά όσο περνούν οι ημέρες θα αρχίσει να μπαίνει όλο και πιο πολύ στο κλίμα της ομάδας και θα αποδειχτεί μια καλή επιλογή για εμάς ».

Για τους φετινούς στόχους του Φοίνικα τόνισε:
«Νομίζω ότι και φέτος βάζουμε στόχο την τετράδα. Αν συνεχίσουμε όπως τα τελευταία παιχνίδια μπορούμε να τα καταφέρουμε σε ένα πρωτάθλημα που έχει πολλές καλές ομάδες».

 

Μια ευχή για τη νέα χρονιά:
«Εύχομαι υγεία πάνω απ όλα σε όλο τον κόσμο και αγάπη. Νομίζω ότι μια αγκαλιά στον διπλανό μας είναι ότι πιο σημαντικό μπορείς να δώσεις αυτή την εποχή».

Check Also

Συλλυπητήρια ανακοίνωση Φοίνικα Σύρου

Συλλυπητήρια ανακοίνωση Φοίνικα Σύρου Εκ μέρους της Διοίκησης και των μελών του ΑΟ Φοίνικα Σύρου, …