ΕΙΔΙΚΑ ΠΡΟΝΟΜΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΤΟΧΟΥΣ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Ο Φοίνικας Σύρου συνεχίζει να ανταμείβει αυτούς που τον στηρίζουν!

Στο πλαίσιο της παροχής προνομίων σε επιλεγμένα καταστήματα για τους κατόχους εισιτηρίων διαρκείας 2014-15, είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε την προσθήκη άλλων δύο καταστημάτων:
– Τα καταστήματα οπτικών Σταύρος Κοής (Θυμάτων Σπερχειού 16-κεντρικό, Ερμού 3-υποκατάστημα, Ερμούπολη) από σήμερα και για τους επόμενους τρεις μήνες (μέχρι 30 Δεκεμβρίου 2014) προσφέρουν 30% έκπτωση στα γυαλιά οράσεως και μαζί δώρο ένα ζευγάρι φακών επαφής νέας τεχνολογίας!
– Το φαρμακείο Γ.Ε. Λεονταρίτης (Ν. Μανδηλαρά 2, Ερμούπολη) προσφέρει έκπτωση 20% σε όλα τα προϊόντα καλλυντικών και συμπληρωμάτων διατροφής!
Όροι – Προϋποθέσεις
* Η χρήση του δικαιώματος έκπτωσης στα παραπάνω καταστήματα είναι αυστηρά ονομαστική για τον κάτοχο του εισιτηρίου διαρκείας (με την επίδειξη της κάρτας) και δεν μπορεί να μεταβιβαστεί σε συγγενικά και φιλικά πρόσωπα
* Τα ειδικά προνόμια θα ισχύουν από την παραλαβή των καρτών διαρκείας και μέχρι το τέλος των αγωνιστικών υποχρεώσεων της ομάδας για τη σεζόν 2014-2015 (εξαιρούνται τα καταστήματα που παρέχουν ειδικές προσφορές συγκεκριμένης χρονικής περιόδου)
Δείτε εδώ και τα υπόλοιπα καταστήματα που παρέχουν εκπτώσεις στους κατόχους εισιτηρίων διαρκείας (ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ)

 

foinikasclub.gr

Check Also

Volley League: To πρόγραμμα, οι διαιτητές και οι μεταδόσεις της 6ης αγωνιστικής

Volley League: To πρόγραμμα, οι διαιτητές και οι μεταδόσεις της 6ης αγωνιστικής Το πρόγραμμα, οι …