«ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΤΟΙΜΟΙ…»

Για τον αυριανό αγώνα με τον Ανδριακό μίλησε ο προπονητής του Α.Ο.Σ κ. Μάκης Βαρθαλίτης. Ο Συριανός τεχνικός ευελπιστεί πως η αγωνιστική απραξία δεν θα επηρεάσει την ομάδα του, ενώ παράλληλα ρωτήθηκε και για τις προσθήκες Άλντο-Ραμπαβίλα και την αποχώρηση του Τζώρτζη.

«Σίγουρα το παιχνίδι με τον Ανδριακό κρύβει κινδύνους. Η ομάδα της Άνδρου είναι καλή κυρίως στο γήπεδο της και το παιχνίδι θέλει προσοχή. Εμείς είμαστε σε πολύ καλή κατάσταση της τελευταίες ημέρες κάτι το οποίο βλέπω και στις προπονήσεις. Αυτό που με προβληματίζει είναι η αγωνιστική απραξία της ομάδας μας που έχει να δώσει παιχνίδι περίπου 1 μήνα. Θέλω να ελπίζω πως δεν θα μας επηρεάσει αυτό και θα πάρουμε τους 3 πολύτιμους βαθμούς για τη συνέχεια.

Η ομάδα τη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου πρόσθεσε 2 σημαντικούς αθλητές στο ρόστερ της (Ραμπαβίλα-Άλντο), ενώ παράλληλα αποχώρησε ένας επίσης σημαντικός αθλητής (Τζώρτζης) που ξάφνιασε τον κόσμο. Τι έχετε να πείτε;
«Ναι οι δυο αθλητές που πήραμε είναι πραγματικά πάρα πολύ καλοί. Από τις πρώτες προπονήσεις βλέπουμε ότι θα κάνουν τη διαφορά στην ομάδα. Τις τελευταίες ώρες έγινε ένας «αγώνας δρόμου» για να προλάβουμε να ετοιμάσουμε τα χαρτιά του Ραμπαβίλα για το αυριανό παιχνίδι, κάτι που ευτυχώς έγινε την τελευταία στιγμή. Αύριο θα τους έχουμε και τους δυο ετοιμοπόλεμους. Όσον αφορά το δεύτερο ερώτημα που θέσατε, ο Γιάννης από το παιχνίδι της Μυκόνου και μετά δεν ήταν στην ομάδα μας. Το μόνο που έχω να πω είναι ότι ο Α.Ο.Σ έχει πολύ «βαριά» φανέλα στο χώρο του Κυκλαδίτικου ποδοσφαίρου και κανείς παίκτης δεν έχει κατοχυρωμένη τη θέση του βασικού…»

Check Also

Έκανε το χρέος της η Ελλάς-«Ισοπαλία «μαχαιριά» στου Ζωγράφου

Έκανε το χρέος της η Ελλάς-«Ισοπαλία «μαχαιριά» στου Ζωγράφου Η Ελλάς Σύρου νίκησε 8-0 τον …