«ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟΙ ΠΟΥ ΕΠΙΘΥΜΟΥΜΕ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΤΕΙ Η ΕΛΙΤ»

Ο πρωτεργάτης της ακαδημίας ποδοσφαίρου  Σύρος 2002 κ. Δημήτρης Κάμπαξης διευκρινίζει στο Syros-Sports.gr πως η ομάδα του είναι η μοναδική που επιθυμεί να συνεχιστεί το εγχείρημα της «ΕΛΙΤ», απλά με τους ίδιους

όρους, διαψεύδοντας το δημοσίευμα που κάνει λόγο για αποχώρηση της ακαδημίας του.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στο Syros-Sports.gr ο κ. Κάμπαξης:

«Διάβασα στο σάιτ σας πως η Σύρος 2002 δεν επιθυμεί να συνεχίσει τη συνεργασία με την «ΕΛΙΤ», πράγμα που δεν ισχύει. Εγώ και συγκεκριμένα η ακαδημία μας είναι η μοναδική που θέλει να συνεχιστεί αυτό το πρόγραμμα, με τη μόνη διαφορά ότι επιθυμούμε τους ίδιους όρους. Αυτό το έχουμε υποστηρίξει και γραπτός και είμαστε η μοναδική ακαδημία με αριθμό πρωτοκόλλου. Υπάρχουν αποδείξεις γι αυτό.

οι δηλώσεις του κ Κάμπαξη στο ραδιόφωνο και η πρόβλεψη του για το τέλος της “Ellite”

 

Αυτό που τόνισα σε ραδιοφωνικό σταθμό είναι ότι κάποιες άλλες ακαδημίες δεν επιθυμούν ίσως  να συνεχίσουν, κάτι που θα έχει σαν αποτέλεσμα να υπάρχει πρόβλημα αν αποχωρήσουν, καθώς η «ΕΛΙΤ» αφορά όλες τις ακαδημίες και όχι μια δυο μόνο. Ο Άγιαξ για παράδειγμα θέλει να είναι μόνος του, Α.Ο.Σ και Νέος ΑΟΣ δείχνουν να μην επιθυμούν να συνεχιστεί αυτό το πρόγραμμα. Με βάση όλα αυτά, θεωρώ πως η ακαδημία ΕΛΙΤ δεν έχει μέλλον, καθώς φτιάχτηκε για να την στηρίξουν όλες οι ακαδημίες. Αυτό τόνισα στο ραδιόφωνο.

Τον Ιούλιο είχαμε μια συνάντηση, στην οποία το παρών έδωσαν μόνο εγώ, ο Άγιαξ και ο Γιάννης Ζαχαρίου για λογαριασμό του Α.Ο.Σ. Εγώ το ξανα-τονίζω είμαι ο μοναδικός που επιθυμώ να συνεχιστεί αυτό το πρόγραμμα της ΕΛΙΤ με τους ίδιους όμως όρους. Μην ξεχνάμε πως δική μου ιδέα ήταν να φτιαχτεί η ΕΛΙΤ. Εγώ είχα την σκέψη να κάνουμε κάτι καλό για το νησί μας, με σκοπό να βοηθήσουμε τα παιδιά.

Τη νέα χρονιά η ΕΛΙΤ θα βρίσκεται υπό την αιγίδα της ΕΠΣ. Νομίζω ότι αυτό είναι καλό, αν και εφόσον ισχύσουν αντικειμενικά κριτήρια προς όλες τις ακαδημίες του νησιού».

 

 

 

Check Also

Ανακοίνωση ακαδημίας Ποδοσφαίρου Νέου Α.Ο.Σ

Ανακοίνωση ακαδημίας Ποδοσφαίρου Νέου Α.Ο.Σ Το Δ.Σ του ΝΕΟΥ ΑΟ ΣΥΡΟΥ θέλει να ευχαριστήσει όλους …