Ειρηναίος Φρέρης και Γιάννης Παπαστεφανάκης μαζί στον τελικό Κυπέλλου

Ειρηναίος Φρέρης και Γιάννης Παπαστεφανάκης μαζί στον τελικό Κυπέλλου

Μαζί παρακολούθησαν τον τελικό Κυπέλλου Ελλάδας ο Πρόεδρος της ΕΠΣ Κυκλάδων, κ. Ειρηναίος Φρέρης και ο Γιάννης Παπαστεφανάκης.

Ο μικρός, δικός μας Γιάννης ήταν επίσημος προσκεκλημένος της ΕΠΣ Κυκλάδων στον τελικό και είχε την ευκαιρία να απολαύσει αυτό το ιστορικό παιχνίδι μαζί με την οικογένεια του.

Φυσικά, όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος ο Γιάννης θα επισκεφθεί τις Κυκλάδες και πιθανότατα τη Νάξο, όπου θα φιλοξενηθεί πιθανότατα φέτος το τουρνουά Κ10.

Η χαρά του Γιάννη ήταν έκδηλη με ένα μεγάλο χαμόγελο να πλημυρίζει το πρόσωπο του, με τον ίδιο να εκφράζει το ευχαριστώ του προς όλους:

Αρχικά θα ξεκινήσω με τα ευχαριστώ που νιώθω να πω!
💢 Το πιο μεγάλο ευχαριστώ και μέσα από την καρδιά μου στον Renos Freris , Πρόεδρο της ΕΠΣ ΚΥΚΛΑΔΩΝ για την πρωτοβουλία του και τις ενέργειες που έκανε για να βρίσκομαι στο τελικό κυπέλλου Ελλάδος! Ο κύριος Ειρηναίος δεν είναι μόνο φίλος είναι οικογένεια μου χρόνια τώρα! Εχθές κάλυψε τα αεροπορικά μου εισιτήρια και την διαμονή μου στην Αθήνα προκειμένου βρίσκομαι στο σπουδαίο αυτό αγώνα!
💢 Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον πρόεδρο της ΕΠΟ κύριο @makisgagatsis που άμεσα ανταποκρίθηκε στο αίτημα του κύριο Ειρηναίου να βρεθώ στον τελικό!
💢 Ευχαριστώ την @oficretefc που με αγκάλιασαν και με υποδέχθηκαν με αγάπη!
💢 Ευχαριστώ τον @olympiacosfc που για άλλη μια φορά με τίμησαν και φωτογραφήθηκαν μαζί μου! @alexandros_paschalakis @panosretsos @kostantis_tzol Σας ευχαριστώ!
💢Τέλος αλλά καθόλου ασήμαντο το μεγαλύτερο ευχαριστώ θα το πω στην οικογένεια μου, στη μαμά μου Eleni Gousari αλλά κυρίως στον μπαμπά μου Kostis Papastefanakis που επιφορτίζεται με το βάρος της μεταφοράς και συνοδείας μου σε όποιο προορισμό του ζητήσω! Πριν τον κρίνεται σκεφτείτε! Μπαμπά σε αγαπώ!
💢Τέλος θέλω να πω ότι ο χθεσινός τελικός κυπέλλου ήταν όπως θα έπρεπε να είναι κάθε ποδοσφαιρικός αγώνας! Γιορτή! Τα γήπεδα θα πρέπει να είναι πάντα γεμάτα και αυτη είναι η επιθυμία πιστεύω κάθε υγιούς φιλάθλου όπως είναι και δική μου! Όσοι με παρακολουθείτε το γνωρίζετε! Αυτή η δημοσίευση απευθύνεται σε αυτούς που μπορούν να το καταλάβουν και κυρίως στα παιδιά της ηλικίας μου που είναι οι μελλοντικοί φίλαθλοι των γηπέδων!

 

Check Also

Νίκος Ζιάβρας: Τη φωτιά που άναψα εγώ να τη φουντώσουν άλλοι…

Νίκος Ζιάβρας: Τη φωτιά που άναψα εγώ να τη φουντώσουν άλλοι… Με ανάρτηση του ο …