ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΧΩΡΙΣ ΟΡΟΥΣ Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΙΓΑΛΑΣ

Ενώπιον του ειδικού ανακριτή διαφθοράς Γιώργου Ανδρεάδη βρέθηκαν το πρωί της Παρασκευής (2/10)

ο τέως πρόεδρος της ΕΠΟ, Γιώργος Σαρρής και το πρώην μέλος του Δ.Σ. της ομοσπονδίας και πρώην πρόεδρος της ΕΠΣ Κυκλάδων, Γιάννης Σιγάλας, όπου και απολογήθηκαν κατηγορούμενοι για ηθική αυτουργία σε απιστία κατά συναυτουργία.

Η υπόθεση αφορά το περίφημο πρόγραμμα της κάρτας υγείας της ΕΠΟ το οποίο εκπονήθηκε και υπεγράφη το 2005, ανανεώθηκε το 2010, αλλά ουδέποτε υλοποιήθηκε.

Για την υπόθεση κατηγορούνται συνολικά 23 νυν και πρώην μέλη του Δ.Σ. της ΕΠΟ εκ των οποίων οι τέσσερις τελευταίοι πρόεδροι της Ομοσπονδίας (Γκιρτζίκης, Σαρρής, Πιλάβιος και Γκαγκάτσης) καθώς και ο πρόεδρος της ΚΕΔ, Γιώργος Καραμελίδης.

Άπαντες κατηγορούνται ότι με τις πράξεις και τις αποφάσεις τους ζημίωσαν την ΕΠΟ με ένα ποσό περίπου 29 εκατομμύρια ευρώ.

Μετά την απολογία τους και με κοινή απόφαση ανακριτή και εισαγγελέα, Σαρρής και Σιγάλας αφέθηκαν ελεύθεροι χωρίς να τους επιβληθούν περιοριστικοί όροι. Θυμίζουμε βέβαια ότι ο τέως πρόεδρος της ΕΠΟ έχει περιοριστικούς όρους για την άλλη υπόθεση στην οποία εμπλέκεται, αυτή της «εγκληματικής οργάνωσης» (απαγόρευση ενασχόλησης με το ποδόσφαιρο και απαγόρευση εξόδου από τη χώρα).

Χθες ενώπιον του ανακριτή είχαν βρεθεί οι Οικονομίδης, Χατζηαποστόλου, Σάββας και Δεσύλας, ενώ οι απολογίες των κατηγορουμένων θα συνεχιστούν τη Δευτέρα.

 cyclades24.gr

Διαβάστε εδώ το κατηγορητήριο.

Check Also

Συλλυπητήρια ανακοίνωση της ΕΠΣ Κυκλάδων

Συλλυπητήρια ανακοίνωση της ΕΠΣ Κυκλάδων Συλλυπητήρια ανακοίνωση της ΕΠΣ Κυκλάδων για την απώλεια του Γιάννη …