Ελλάς Σύρου: Ο Αλέξανδρος Φιλιππούσης αναλαμβάνει το τμήμα Μάρκετιγκ του Συλλόγου!

Ελλάς Σύρου: Ο Αλέξανδρος Φιλιππούσης αναλαμβάνει το τμήμα Μάρκετιγκ του Συλλόγου!

Η ανακοίνωση του Α.Π.Ο Ελλάς Σύρου αναφέρει:

Με μεγάλη μας χαρά, ανακοινώνουμε την ίδρυση Τμήματος Μάρκετιγκ στον Α.Π.Ο. Ελλάς Σύρου και παράλληλα την έναρξη συνεργασίας με τον Αλέξανδρο Φιλιππούση, ο όποιος αναλαμβάνει την καθοδήγηση και τη στρατηγική της ομάδας σε αυτό το κομμάτι, οδηγώντας το σύλλογο στη νέα εποχή.
Η Ελλάς Σύρου, με τη βοήθεια του τμήματος μάρκετινγκ, στοχεύει να φέρει την ομάδα πιο κοντά στη τοπική κοινωνία, δημιουργώντας συνθήκες και προϋποθέσεις, ώστε οι εντός έδρας αγώνες μας, να αποτελούν γιορτή του ποδοσφαίρου και να είναι μια ευχάριστη οικογενειακή βόλτα των συμπολιτών μας. Συνάμα, με τη βοήθεια Δράσεων, ενεργειών και πρωτοποριακών ιδεών, να δημιουργήσει αμφίδρομου οφέλους σχέσεις με τα καταστήματα και τις επιχειρήσεις του νησιού μας!
Το επόμενο διάστημα θα ακολουθήσουν ανακοινώσεις για το χορηγικό μας πρόγραμμα, όπως και για άλλες Δράσεις που ετοιμάζουμε.
Αλέξανδρε, σε καλωσορίζουμε στην οικογένεια του Α.Π.Ο. Ελλάς Σύρου..!

*Ο Αλέξανδρος Φιλιππούσης έχει μεγάλη εμπειρία στο χώρο των πωλήσεων και του μάρκετιγκ, είναι υπεύθυνος ανάπτυξης εταιρικού πελατολογίου σε μεγάλη εταιρία, έχει θητεύσει στο παρελθόν σε μεγάλες εταιρίες στα τμήματα πωλήσεων και εμπορικής διεύθυνσης και έχει επίσης εξειδίκευση στο Sport Management.

Check Also

Το πρόγραμμα αγώνων του πρωταθλήματος Κ16

Το πρόγραμμα αγώνων του πρωταθλήματος Κ16 WINDOOR όπως αυτό προέκυψε μετά την σημερινή κλήρωση του …