Ελλάς Σύρου: 1 χρόνος από την επαναδραστηριοποίηση

Ελλάς Σύρου: 1 χρόνος από την επαναδραστηριοποίηση

Πάει ένας χρόνος σήμερα (8/7/2019) που συστάθηκε το προσωρινό διοικητικό συμβούλιο του Α.Π.Ο Ελλάς Σύρου. Η ιστορική ομάδα των Κυκλάδων με έτος ίδρυσης το 1929, επανιδρύθηκε πέρσι χάρη σε μια ομάδα επιχειρηματιών που είχαν την θέληση και το μεράκι να ασχοληθούν ξανά με την «ιστορία των Κυκλάδων» και να φέρουν στην επιφάνεια τον ιστορικό Α.Π.Ο Ελλάς Σύρου.

Μέσα σε 365 ημέρες ο σύλλογος κατάφερε να στεφτεί πρωταθλητής Β Κατηγορίας, φτάνοντας παράλληλα μέχρι και τα ημιτελικά του Κυπέλλου Κυκλάδων που δεν ολοκληρώθηκε ποτέ. Η Ελλάς ολοκλήρωσε αήττητη δυο διοργανώσεις, με συνολική συγκομιδή 11 νίκες σε 11 αγώνες, πριν ο Covid-19 βάλει το δικό του «Stop» στους αγώνες.

Ο μεγαλύτερος τίτλος της ομάδας δεν είναι οι νίκες, αλλά το γεγονός πως κατάφερε να φέρει πίσω τον κόσμο στα γήπεδα της Σύρου, με την παρουσία των φιλάθλων να ξεπερνά κάθε προηγούμενο σε πρωτάθλημα Β κατηγορίας. 

Προχωράμε με τμήματα υποδομών

Το ιστορικότερο σωματείο της Σύρου κάνει πράξη τις δεσμεύσεις προχωρώντας με σταθερά και μεθοδικά βήματα με μοναδικό γνώμονα την αναβάθμιση του Συριανού ποδοσφαίρου. Τα τμήματα υποδομών του Α.Π.Ο Ελλάς Σύρου, θα δώσουν την δυνατότητα της διδασκαλίας και της εκμάθησης των βασικών αρχών του ποδοσφαίρου στα νέα παιδιά και παράλληλα συνδυάζουν το παιχνίδι με την διασκέδαση.

Οι εγγραφές ξεκίνησαν από την Δευτέρα 29 Ιουνίου στα γραφεία του Cyclades24.gr στην Πλατεία Μιαούλη (Πάνω απο το γλυκοτεχνείο, έναντι πιάτσας ταξί), ενώ παράλληλα θα μπορέσετε να επικοινωνείτε και στα τηλέφωνα 6937258108 (Μιχάλης Λυγνός) 6937475835 (Νίκος Βουτσίνος) και 6973201298 (Μιχάλης Βασάλος).

Περιμένουμε τους γονείς και τα παιδιά για εγγραφές καθημερινά 11:00 – 15:00.

Υπεύθυνοι ακαδημιών: Μιχάλης Λιγνός, Νίκος Βουτσίνος, Μιχάλης Βασάλος

Στο πλευρό της ομάδας η Onex

Α.Π.Ο Ελλάς Σύρου και ONEX NEORION SHIPYARDS χέρι-χέρι για ιστορικές στιγμές που θα ζήσουν ξανά όλοι Συριανοί στο Κυκλαδίτικο ποδόσφαιρο.

Το Δ.Σ του Α.Π.Ο Ελλάς Σύρου βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει πως η ONEX NEORION SHIPYARDS θα είναι φέτος ο «Χρυσός χορηγός» της ομάδας μας.

Η ONEX NEORION SHIPYARDS έχει δώσει «ζωή» στο νησί μας, καθώς μετά από πολλά χρόνια το αγαπημένο μας Νεώριο δουλεύει σε κανονικούς ρυθμούς, βοηθώντας την οικονομία του νησιού μας.

Η ομάδα μας πέρσι ξεκίνησε από το «μηδέν» μια μεγάλη προσπάθεια, φτάνοντας στην κατάκτηση του πρωταθλήματος της Β κατηγορίας, ενώ παράλληλα απέκλεισε στον θεσμό του Κυπέλλου ομάδα Γ Εθνικής. Οι φετινές απαιτήσεις μεγάλωσαν, καθώς στόχος μας είναι ο φίλαθλος κόσμος της Σύρου να δει επιτέλους μια Συριανή ομάδα να πρωταγωνιστεί.

Με το κύρος και την αξιοπιστία της ONEX NEORION SHIPYARDS να αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της φανέλας της ΕΛΛΑΣ Σύρου, στηρίζοντας με αυτό τον τρόπο την ιστορική ομάδα της Σύρου ώστε να πρωταγωνιστήσει ξανά στις Κυκλάδες. Στο δύσκολο «ταξίδι» που έχουμε να διανύσουμε, η ONEX μπαίνει συνοδοιπόρος. Να είστε σίγουροι πως μαζί, θα οδηγήσουμε την ΣΥΡΟ σε μεγάλες αθλητικές επιτυχίες! Ευχαριστούμε θερμά τον διευθύνων σύμβουλο της ONEX NEORION SHIPYARDS κύριο Πάνο Ξενοκώστα και τον Γενικό διευθυντή των Ναυπηγείων Σύρου κ. Βασίλη Σαββίδη.

Check Also

«Χαρούμενος που ήρθα στην Ελλάς»

«Χαρούμενος που ήρθα στην Ελλάς». Επίσημα στην Ελλάς Σύρου ο Ευριπίδης Γιάκος, με την τεράστια …