ΕΝΑ ΔΕΚΑΛΕΠΤΟ ΗΤΑΝ ΑΡΚΕΤΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΡΗ

Σε παιχνίδι για το Παιδικό Πρωτάθλημα Μπάσκετ Κυκλάδων, που διεξήχθη χθες στο Κλειστό Αθλητικό Κέντρο «Δημήτριος Βικέλας» η ομάδα του ΑΡΗ ΣΥΡΟΥ επικράτησε του Γ.Σ. ΜΥΚΟΝΟΥ

με σκορ 52-27.
Η ομάδα του Μιχάλη Μανανά εμφανώς καλύτερη κυρίως μέσα στη ρακέτα επέβαλε τον ρυθμό της και από την αρχή κέρδισε μία διαφορά ασφαλείας, την οποία συντήρησε έως το τέλος του αγώνα.
Και οι δύο προπονητές είχαν την ευκαιρία να δώσουν αρκετό χρόνο συμμετοχής σε όλους του αθλητές και να βγάλουν πολύτιμα συμπεράσματα.
Άψογη η διαιτησία των Μαρουδιά Ιάκ. και Σαμοθράκη Άγγ.
Συγχαρητήρια και στις δύο ομάδες και τους προπονητές τους για την αγωνιστικότητα και το ήθος που επέδειξαν μπροστά σε 40 και πλέον φιλάθλους.
Τα 10λεπτα: 10-1, 13-4, 16-14 και 13-8.
Οι πόντοι των δύο ομάδων:
ΑΡΗΣ ΣΥΡΟΥ (Μανανάς Μιχ.): Καρδερίνης Ιωάν. (2 ριμπ.), Φαρμάκης Κ. 2, Ρούσσος Π. (1 κλέψ.), Καπέλλας Ιωάν. 3, Ξένος Οδ. (αρχ.) 12, Παχής Γ. 7, Ξαγοράρης Ιωσήφ 11 (6 ριμπ.), Λειβαδίτης Αθ. (3 ριμπ.), Τάνταλος Απ. 3, Φωστέρης Δ. 12, Μαρινάκης Ν. 2, Νικολακόπουλος Αρ. (8 ριμπ. – 1 κόψ.).
Γ.Σ. ΜΥΚΟΝΟΥ: Σιώρος Π., Ζουγανέλης Δ., Σκουλαξίνης Αν. 3, Σκουλαξίνης Δ., Βίδι Ρ. 4, Τσιλής Β. 3, Δαχτυλίδης Μ. 1, Μονογυιός Θ., Βουτσίνος Θ. 10, Σφυρής Γ. (αρχ.) 6, Ασημομύτης Π.

Αξίζει να σημειωθεί πως κατά την χθεσινή ημέρα προηγήθηκε και ο Αγιασμός της ομάδας.
Τον αγιασμό τέλεσαν ο εφημέριος Κωνσταντίνος Κοντός (Παπα-Κώστας) μετά του εφημερίου Βάρης και Δανακού Ιωσήφ Πρίντεζη, εκπρόσωποι της Ορθόδοξης και Καθολικής Εκκλησίας Σύρου, οι οποίοι έδωσαν και τις θερμότερες ευχές τους για καλή και υγιή αθλητική χρονιά.
Παρόντες επίσης, ο εκπρόσωπος του Δήμου Σύρου – Ερμούπολης σε θέματα αθλητισμού κ. Πρίντεζης Γουλιέλμος, ο τέως Πρόεδρος του ΑΡΗ ΣΥΡΟΥ και νυν Αντιπρόεδρος της ΕΣΚ Κυκλάδων κ. Σαλάχας Λώρης και ο τέως γραμματέας του ΑΡΗ ΣΥΡΟΥ κ. Μοιράγιας Χρήστος, οι οποίοι τίμησαν την εκδήλωση με την παρουσία τους.
Το Δ.Σ. του ΑΡΗ ΣΥΡΟΥ εύχεται σε όλη την αθλητική οικογένεια των Κυκλάδων μία υγιή και ευγενή αθλητική χρονιά και είθε κάθε ομάδα να εκπληρώσει τους στόχους που έχει θέσει μέσα από τον καλόν αγώνα και το ευ αγωνίζεσθαι.

Check Also

ΕΣΚ Κυκλάδων: Το πρόγραμμα των αγώνων (14-22/11)

ΕΣΚ Κυκλάδων: Το πρόγραμμα των αγώνων (14-22/11) Δείτε το πρόγραμμα των αγώνων μπάσκετ που θα …