ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΟ ΘΕΑΜΑ ΣΤΟ «SYROS DOWN TOWN»

Τελικά όλοι το καταλαβαν, πως έχασαν που δεν πήγαν… Ας ελπίσουμε πως τα σχεδία για έναν επόμενο αγώνα

τον Μάιο, θα πραγματοποιηθούν και σίγουρα με μεγαλύτερη επιτυχία.

Ήταν ο δεύτερος αγώνας για το 2015 σε μορφή «urban», εκτος κυπέλλου, σε απόσταση η οποια τελικά, προβλημάτισε τους αναβάτες, καθώς επίσης και κάποιες απεργίες στα καράβια οι οποιες εν τέλει κατέστησαν εμπόδιο στην προσέλευση αθλητών και οι συμμέτοχες δεν ήταν οι αναμενόμενες.

Παρ’ολα αυτά ο αγώνας έγινε, οι συμμετοχές ήταν 44, εκ των οποίων έτρεξαν μόλις οι 14 αναβάτες.

14 και τυχεροί, γιατί όπως φάνηκε είχαν την τιμή να λάβουν μέρος ισως και στον πιο άρτια οργανωμενο και «διαφορετικό» αγώνα στην Ελλάδα.

Τα αποτελέσματα για τους τρεις πρώτους στο βάθρο έχουν ως εξης.

Tην πρώτη θέση κατέκτησε ο ταχύτατος και ανανεωμένος Ελισσαίος Γουβής με χρονο 2.37 αφήνοντας με διαφορά στην δεύτερη θέση τον σταθερό Ιωάννη Κορφιάτη με χρόνο 2.45 και τρίτος ο νεότερος του βάθρου και πολλά υποσχόμενος Παγανέλης Γιώργος με χρονο 2.57.

Την 5αδα συμπλήρωσαν ο Κώστας Μοσκαχλαιδής με χρόνο 3.04 και πέμπτος ο Local, Βουτσίνος Ερρίκος με χρόνο 3.10.

Αυτό που έκανε εντύπωση, εκτός από τα πρωτότυπα χειροποίητα έπαθλα και πρέπει να αναφέρουμε, είναι τα χρηματικά έπαθλα που δόθηκαν στους 5 πρώτους αθλητές τα οποία ήταν πέρα από κάθε φαντασια..1000,600,400,200 και 100 αντίστοιχα από τον πρώτο μέχρι τον πέμπτο αθλητή!!


Ας ελπίσουμε πως μια τέτοια διοργάνωση θα αποτελέσει παράδειγμα προς μίμηση για αγώνες εκτός κυπέλλου στην Ελλάδα!! Αξίζει τα συγχαρητήρια όλων μας!!!
Δυστυχώς το Downhill Adrenaline δεν κατάφερε να είναι εκεί για να καλύψει φωτογραφικά τον αγώνα, στηρίζει όμως την προσπάθεια αυτου του Project, το οποίο έπεται να γίνει θεσμός.

Θα σας ενημερώσουμε τις επόμενες μέρες, για φωτογραφικό υλικό του αγώνα αμέσως μόλις είναι διαθέσιμο.

Συμπληρωματικά θα θέλαμε να τονίσουμε και το πιο βασικό στοιχειό της διοργάνωσης, την ασφάλεια. Υπήρχαν οχήματα ασφάλειας τα οποία έλεγχαν την κυκλοφορία έτσι ώστε ο αγώνας να διεξαχθεί χωρίς προβλήματα στην μετακίνηση πεζών και μέσων μεταφοράς ή ατυχήματα.

Άρθρο: Ιωάννου Ειρήνη

Check Also

Οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας (21/5)

Οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας (21/5) Δείτε αναλυτικά το σημερινό πρόγραμμα των αθλητικών μεταδόσεων. Αναλυτικά: …