Εξαντλεί τα περιθώρια για 2 κατηγορίες

Εξαντλεί τα περιθώρια για 2 κατηγορίες

Στην τελική ευθεία βρισκόμαστε για την Γενική Συνέλευση της Κυριακής, που θα διεξαχθεί στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δήμου Νάξου. Σε αυτή, πέρα από τον διοικητικό και οικονομικό απολογισμό που θα πραγματοποιηθεί, αναμένονται οι τοποθετήσεις των ομάδων, αναφορικά με την ύπαρξη μίας ή δύο κατηγοριών.

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες μας, η Ένωση θέλει να εξαντλήσει κάθε περιθώριο ύπαρξης 2 κατηγοριών την σεζόν 2020-21, αφού με αυτόν τον τρόπο, θα ανταμειφθούν κατά κάποιο τρόπο, οι προσπάθειες των ομάδων, είτε για παραμονή, είτε για άνοδο.

Άλλωστε όπως ακούγεται και στα “ποδοσφαιρικά στέκια” του νομού μας, η περίπτωση μίας κατηγορίας θα φέρει πίσω το Κυκλαδίτικο ποδόσφαιρο, αφού θα υπάρξουν πάλι ομάδες με μεγάλη διαφορά δυναμικότητας, κάτι φυσικά που δεν το θέλει ούτε η ίδια η διοργανώτρια αρχή.

Βέβαια σε κάθε περίπτωση, τα πάντα θα εξαρτηθούν από την Γ.Σ. της Κυριακής, στην οποία ουσιαστικά οι ομάδες θα πουν τα “θέλω” τους. Εάν και εφόσον υπάρξουν οι κατάλληλες προϋποθέσεις η ΕΠΣ Κυκλάδων θα προσπαθήσει να διατηρήσει την μορφή του Πρωταθλήματος, ως έχει, σε διαφορετική περίπτωση και μη έχοντας άλλη επιλογή, θα αποφασίσει την ύπαρξη μόνο μίας κατηγορίας.

Check Also

«Χαρούμενος που ήρθα στην Ελλάς»

«Χαρούμενος που ήρθα στην Ελλάς». Επίσημα στην Ελλάς Σύρου ο Ευριπίδης Γιάκος, με την τεράστια …