Επίσκεψη Πάνου Ξενοκώστα στα γραφεία του Αίαντα Σύρου (Φωτο-Βίντεο)

Επίσκεψη Πάνου Ξενοκώστα στα γραφεία του Αίαντα Σύρου


Στα γραφεία του Αίαντα Σύρου βρέθηκε την Κυριακή 6 Αυγούστου ο Πρόεδρος της ΟΝΕΧ Πάνος Ξενοκώστας. Εδώ και καιρό ο κ. Ξενοκώστας είχε ανακοινώσει πως θα συνεχίσει να στηρίζει τον Συριανό αθλητισμό και αυτό φαίνεται πως το κάνει πράξη. Τον κ. Ξενοκώστα υποδέχτηκαν τα μέλη της διοίκησης του Αίαντα Σύρου, ενώ το παρών έδωσαν παιδιά της ακαδημίας και γονείς. Ο κ. Ξενοκώστας δεσμεύτηκε πως θα βρίσκεται στο πλευρό της ομάδας με ένα 5ετες πλάνο στήριξης στο σύλλογο. Αρχικά το λόγο πήρε ο πρόεδρος του Αίαντα Σύρου Γιώργος Φώσκολος, ο οποίος αφού πρώτα ευχαρίστησε τον Πάνο Ξενοκώστα, μίλησε για τις επιτυχίες των ακαδημιών, ενώ παράλληλα αναφέρθηκε στην σπουδαία συμβολή της ΟΝΕΧ στον Συριανό αθλητισμό.
Αμέσως μετά, ο τεχνικός διευθυντής του Αίαντα Σύρου Γιώργος Ρούσσος ευχαρίστησε και αυτός με την σειρά του τον πρόεδρο της ΟΝΕΧ που θα στηρίξει την ομάδα του, ενώ τέλος το λόγο πήρε και ο υπεύθυνος τμημάτων κολύμβησης και γενικός γραμματέας της ομάδας Δημήτρης Γρυπάρης, όπου και ανέλυσε τα προβλήματα που βασανίζουν τον Συριανό αθλητισμό και δεν είναι άλλα από την έλλειψη ολοκληρωμένων αθλητικών εγκαταστάσεων.
Το παρών στην παρουσίαση του χορηγού του Αίαντα έδωσε ο υποψήφιος Δήμαρχος Αλέξης Αθανασίου και η Μαρία Μαυρίκου  γραμματέας στο Δ.Σ της Αερολέσχης Σύρου που χορηγός είναι η ΟΝΕΧ.

Check Also

Α.Π Σύρος 2002: Με 3 τμήματα στα πρωταθλήματα υποδομών!!!

Α.Π Σύρος 2002: Με 3 τμήματα στα πρωταθλήματα υποδομών!!! Μέσα από ανακοίνωση της η ακαδημία …