Επαφές του Ειρηναίου Φρέρη στην ΕΠΟ, τι είπε στην εκδίκαση της έφεσης Νηρέα και ΑΕ Πάρου

Επαφές του Ειρηναίου Φρέρη στην ΕΠΟ, τι είπε στην εκδίκαση της έφεσης Νηρέα και ΑΕ Πάρου

Μία ολόκληρη ημέρα αφιέρωσε χθες ο Ειρηναίος Φρέρης για να εκπληρώσει τα καθήκοντα του ως μέλος των επιτροπών της ΕΠΟ, αλλά και σαν πρόεδρος της ΕΠΣ Κυκλάδων.

Η πρώτη επίσκεψη ήταν στο γραφείο του προέδρου, Τάκη Μπαλτάκου, που υποδέχτηκε θερμά τον Ειρηναίο Φρέρη, με τους δύο άνδρες να έχουν πολλά κοινά, αφού εκτός το ποδόσφαιρο τους ενώνει και η κοινή καταγωγή των Κυκλάδων, καθώς ο πρόεδρος της ΕΠΟ έλκει καταγωγή από τη Σίκινο, την οποία επισκέπτεται κάθε καλοκαίρι.

Ο κ. Φρέρης ενημέρωσε πλήρως τον πρόεδρο για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι ομάδες στις Κυκλάδες και δη αυτές που δεν κατάφεραν να εγγραφούν στο μητρώο. Ο κ. Μπαλτάκος άκουσε με ενδιαφέρον τα όσα είπε ο κ. Φρέρης και αφού δήλωσε λάτρηςς των Κυκλάδων, τόνισε ότι γνωρίζει τα προβλήματα και θέλει να βοηθήσει.

Δεν είναι καθόλου τυχαίο, ότι σε κεντρικό σημείο στο γραφείο του και πολύ κοντά στο τρόπαιο του EURO 2004 φιγουράρει η πλακέτα που είχε τιμηθεί στη Σύρο και δεν μπόρεσε τότε να παραλάβει λόγω απουσίας του στο εξωτερικό.

Υποσχέθηκε ότι με την πρώτη ευκαιρία θα επισκεφθεί τις Κυκλάδες για να δει από κοντά την προσπάθεια που κάνουν οι σύλλογοι.

Πηγή: sportcyclades.gr

 

Check Also

Η Πολιτεία στηρίζει την νησιωτικότητα στα αθλητικά σωματεία των νησιών μας

Η Πολιτεία στηρίζει την νησιωτικότητα στα αθλητικά σωματεία των νησιών μας O Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος και …