ΕΠΕΚΤΕΙΝΕΤΕ Η ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΑΓΙΑΞ-Α.Ο.Σ

Πετυχημένη συνταγή δεν αλλάζει, με τους Άγιαξ και Α.Ο Σύρου να έχουν μείνει απόλυτα ικανοποιημένοι από την ως τώρα

άριστη συνεργασία που έχουν αναπτύξει τα τελευταία δυο χρόνια. Στον Α.Ο.Σ υπάρχει έντονη ικανοποίηση από το γεγονός ότι λύθηκε φέτος το πρόβλημα με τους μικρούς ηλικιακά αθλητές, κάτι που οφείλετε αποκλειστικά στην συνεργασία με τον Άγιαξ. Μουλίδης, Καρίμαλης, Γκούφας και Πρίντεζης είναι 4 παιδιά που έχουν ενεργό ρόλο στην φετινή ομάδα του Μάκη Βαρθαλίτη, που πλέον δεν πονοκεφαλιάζει για το σχήμα που θα παρατάξει  η ομάδα του και που πρέπει να είναι άμεσα προσαρμοσμένο με δυο μικρούς αθλητές.

Μάλιστα εντός 10 ημερών, οι δυο διοικήσεις θα συναντηθούν από κοινού, όπου μέσα από την  συνάντηση αναμένεται να επεκταθεί και να γίνει ακόμη πιο στενή η συνεργασία των δυο πλευρών. Το μοντέλο που θα ακολουθήσει ο Α.Ο.Σ και τα επόμενα χρόνια είναι πλέον γνωστό, καθώς οι διοικούντες της ομάδας εκτός από μεταγραφές, έχουν στο μυαλό τους να αναπτύξουν μια ακόμη μεγαλύτερη συνεργασία με τις ακαδημίες του Άγιαξ, με στόχο την προώθηση των μικρών ταλαντούχων παικτών στην ομάδα τους.

Από την άλλη πλευρά και στον Άγιαξ δείχνουν ικανοποιημένοι από αυτή τη συνεργασία, καθώς δίνεται η ευκαιρία στα δικά τους παιδιά, να παίξουν σε υψηλότερο αγωνιστικό επίπεδο και γιατί όχι μελλοντικά και στην Γ Εθνική.

Πάνε για την ανανέωση του διπλώματος

Γιώργος Ρούσσος και Νίκος Βουτσίνος που είναι οι 2 από τους 8 φετινούς προπονητές των ακαδημιών του Άγιαξ, θα ταξιδέψουν το τριήμερο  16-18/10 για την Λεβαδιά, προκειμένου να ανανεώσουν το δίπλωμα προπονητή UEFA B που έχουν στην κατοχή τους.  

Check Also

ΕΠΣ Κυκλάδων: Το πρόγραμμα αγώνων (8-12/5)

ΕΠΣ Κυκλάδων: Το πρόγραμμα αγώνων (8-12/5) Μετά τις διακοπές του Πάσχα, συνεχίζεται η αγωνιστική δραστηριότητα …