Επιβεβαίωση με Γιάννη Κρητικό ο Άρης Σύρου

Επιβεβαίωση με Γιάννη Κρητικό ο Άρης Σύρου

Ο Γιάννης Κρητικός είναι και επίσημα παίκτης του Άρη Σύρου, μετά την ανακοίνωση που εξέδωσε ο σύλλογος και σαν είχε ενημερώσει η ιστοσελίδα μας, με προγενέστερο άρθρο της.

Αναλυτικά:

Το γέννημα θέρμα του Α.Ο. Ερμούπολης και ο επί σειρά ετών πρωταγωνιστής στα αναπτυξιακά πρωταθλήματα, εφήβων και παίδων, ανήκει πλέον στην ομάδα μας. Ο Γιάννης Κρητικός έχει αναδειχθεί πρωταθλητής Κυκλάδων με την ομάδα της Ερμούπολης και είχε πρωταγωνιστική ρόλο στην ομάδα του. Ταυτόχρονα συνέβαλε τα μέγιστα ώστε η Ερμούπολη να γνωρίσει τόσες επιτυχίες. Ο Γιάννης Κρητικός μετά από αρκετές συζητήσεις και ταυτόχρονα δύσκολες διαπραγματεύσεις κι έπειτα από πιέσεις του ίδιου του αθλητή, αλλά και του σωματείου μας, καταφέραμε να υλοποιηθεί αυτή η σπουδαία μεταγραφή. Ο παίκτης είχε εκφράσει την επιθυμία να αγωνιστεί στον Άρη Σύρου και ώστε να του δοθεί η ευκαιρία να διεκδικήσει ακόμη ένα πρωτάθλημα, αυτή τη φορά στην κατηγορία των ανδρών. Έναν τίτλο που δεν έχει κατακτήσει με την πρώην ομάδα του και είναι ο μοναδικός τίτλος που δεν έχει στην συλλογή του καθώς έχει κατακτήσει το πρωτάθλημα των εφήβων και παίδων με τον Α.Ο. Ερμούπολης.

Ο Γιάννης Κρητικός είχε την ευκαιρία να δει από κοντά την ομάδα και την δουλειά που γίνεται στις προπονήσεις κι έπειτα τις συζητήσεις που έγιναν και την ανάλυση του πλάνου από τη διοίκηση του Άρη Σύρου, χωρίς δεύτερη σκέψη είπε το πολυπόθητο ΝΑΙ. Ο νεαρός αθλητής αποφάσισε να γίνει μέλος της ομάδα μας και μέσα από τη δική του προσπάθεια να βάλει και το δικό του λιθαράκι για να φτάσουμε στην επίτευξη των στόχων μας και την κατάκτηση του πρωταθλήματος και την επίτευξη του στόχου της ανόδου της Γ’ Εθνικής κατηγορίας.

Ο Γιάννης Κρητικός από την αρχή των συζητήσεων ήταν πολύ ενθουσιασμένος για το καινούργιο αυτό κίνητρο στην μπασκετική του ζωή και ανυπομονούσε για την συμφωνία η οποία είχε κολλήσει λίγο μεταξύ των σωματείων. Υπήρχαν κάποιες δυσκολίες οι οποίες ξεπεράστηκαν με την πάροδο του χρόνου και έτσι είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώνουμε επίσημα την έναρξη της συνεργασίας μας με τον αθλητή Γιάννη Κρητικό.

Ο πρόεδρος Αντώνης Βαρθαλίτης, το διοικητικό Συμβούλιο του Άρη Σύρου, αλλά και όλος ο φίλαθλος κόσμος της ομάδας καλοσωρίζουμε στον σύλλογο μας τον Γιάννη Κρητικό και του ευχόμαστε υγεία και όλοι μαζί στο τέλος της χρονιάς να πανηγυρίσουμε την επίτευξη των στόχων μας.

«Είμαι χαρούμενος που θα αγωνισθώ στον Άρη Σύρου»

Από την πλευρά του ο Γιάννης Κρητικός λίγη ώρα μετά την οριστική συμφωνία με την ομάδας μίλησε για πρώτη φορά ως παίκτης του Άρη Σύρου.

«Είμαι πολύ χαρούμενος για τη δυνατότητα που μου δόθηκε από την ομάδα του Άρη να είμαι μέλος ενός τέτοιου ρόστερ. Είναι τιμή μου να έχω τέτοιου μεγέθους συμπαίκτες, θα αποτελέσει σίγουρα ένα μεγάλο σχολείο για μένα. Να ευχαριστήσω και την ομάδα του ΑΟ Ερμούπολης η οποία σεβάστηκε την επιθυμία μου και έδωσε το πράσινο φως για να ολοκληρωθεί αυτή η κίνηση».

Check Also

Στο πλευρό της Εθνικής αθλητές του Α.Ο Ερμούπολης (Φωτο)

Στο πλευρό της Εθνικής αθλητές του Α.Ο Ερμούπολης (Φωτο) Στο πλευρό της εθνικής μας ομάδας …