ΕΠΣΚ: Πρωτάθλημα μιας κατηγορίας με ομίλους (Βίντεο)

Γενική Συνέλευση ΕΠΣ Κυκλάδων
Βραβεύσεις και αποφάσεις στη Νάξο


Στο νησί της Πάρου πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 2 Ιουλίου η Ετήσια Γενική συνέλευση της ΕΠΣ Κυκλάδων. Εκπρόσωποι όλων των ομάδων έδωσαν το παρών, όπου συζητήθηκαν πολλά θέματα που αφορούν το Κυκλαδίτικο ποδόσφαιρο. Κατά την διάρκεια της συνέλευσης, έγινε ο Διοικητικός και Οικονομικός απολογισμός της σεζόν που ολοκληρώθηκε, ενώ οι ομάδες μετέφεραν τις προτάσεις τους για τη νέα σεζόν.

Η ΕΠΣ Κυκλάδων τίμησε τρία πρόσωπα. Αρχικά, τιμητική πλακέτα απονεμήθηκε στην κ. Ιωάννα Ρούσσου, η οποία πήρε το βραβείο του Διαιτητή-Παιδαγωγού της χρονιάς. Στην συνέχεια βραβείο παρέλαβε και ο Κωνσταντίνος Τσαντάνης (Α.Ο Πάρου) για την πολύχρονη ενασχόληση του με το Κυκλαδίτικο ποδόσφαιρο. Τέλος, τιμητική πλακέτα παρέλαβε και ο Ενωσιακός προπονητής της ΕΠΣΚ Βαγγέλης Γατσέλος για τις μεγάλες επιτυχίες των μικτών μας ομάδων, που τα τελευταία τρία χρόνια φτάνει σταθερά μέχρι τους «8» της Ελλάδος.

Κύπελλο ήθους σε ΠΑΣ Νάξου και ΑΜΣ Φιλωτίου

Κατά την διάρκεια της Γενικής συνέλευσης απονεμήθηκε το Κύπελλο ήθους σε ΠΑΣ Νάξου και ΑΜΣ Φιλωτίου για την αγωνιστική σεζόν 2022-23. Για τον ΑΜΣ Φιλωτίου το τρόπαιο παρέλαβε ο Γιάννης Κουκουβίνος, ενώ για τον ΠΑΣ Νάξου ο Πέτρος Μαράκης.

Συνεργασία ΠΑΣ Νάξου-Πανναξιακού

Η γενική συνέλευση της ΕΠΣΚ έβγαλε και είδηση. ΠΑΣ Νάξου και Πανναξιακός ενώνουν τις δυνάμεις τους στα τμήματα υποδομών, κάτι που επιβεβαίωσε ο Πέτρος Μαράκης, αλλά και τηλεφωνικά ο πρόεδρος του Πανναξιακού και υποψήφιος Βουλευτής με το ΠΑΣΟΚ Γιάννης Πολυχρονάκος. Από την συνεργασία, αποφασίστηκε ο ΠΑΣ Νάξου να κρατήσει τα τμήματα Κ12 και Κ14, ενώ η ομάδα του Πανναξιακού το Κ16, που αργότερα αυτά τα παιδιά θα πλαισιώνουν την ανδρική ομάδα.

Σε μια κατηγορία το νέο πρωτάθλημα (2023-24)

Το μοντέλο Α και Β κατηγορίας φαίνεται ότι τελειώνει. Τη νέα χρονιά το πρωτάθλημα της ΕΠΣΚ θα διεξαχθεί σε μια κατηγορία, με 2 ή 3 ομίλους όπου θα φτιαχτούν με γεωγραφικά κριτήρια.

 

Check Also

«Παίξαμε ολοκληρωτικό ποδόσφαιρο αλλά…» (Βίντεο)

«Παίξαμε ολοκληρωτικό ποδόσφαιρο αλλά…» (Βίντεο) Ο προπονητής της Ελλάς Σύρου Παναγιώτης Χριστοφιλέας μίλησε στο Logotypos.gr …