«ΜΟΝΟ Π.Α.Ο ΚΑΙ ΑΓΙΑΞ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΘΗΚΑΝ ΣΤΟ ΚΑΛΕΣΜΑ ΓΙΑ ΣΥΖΗΤΗΣΗ»

Δεν ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα της ΕΠΣ Κυκλάδων οι 3 από τις 5 ακαδημίες του νησιού μας

, επιβεβαιώνοντας πλήρες το ρεπορτάζ του Syros-Sports.gr, που προ ημερών έκανε λόγο για πολλές διαφορές που υπάρχουν ανάμεσα τους. Μετά τα όσα είχαν συμβεί την προηγούμενη εβδομάδα και την μη κλήση του Άγιαξ στα φιλικά των 4 ακαδημιών, η ΕΠΣ Κυκλάδων προχώρησε σήμερα σε μια ενωτική κίνηση, καλώντας τους επικεφαλείς των 5 ακαδημιών του νησιού, προκειμένου να συζητήσουν μεταξύ τους ώστε να λυθούν οι όποιες διαφορές υπήρχαν.

Άκαρπη αποδείχτηκε η κίνηση της ΕΠΣΚ, που ενώ είχε όλη την καλή διάθεση να συμβάλει τα μέγιστα ώστε να αποκατασταθούν οι σχέσεις μεταξύ των ακαδημιών της Σύρου, απουσίασαν από το κάλεσμα τα 3/5 των ακαδημιών μας.

Το Syros-Sports.gr επικοινώνησε με τον πρόεδρο της ΕΠΣΚ κ. Ρένο Φρέρη προκειμένου να ενημερωθεί για την «ενωτική» κίνηση που προχώρησε σήμερα το πρωί… «Δυστυχώς μόνο οι ακαδημίες του Άγιαξ και του Παναθηναϊκού ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα μας. Εμείς δεν είμαστε δικαστές. Καλέσαμε τις 5 ακαδημίες προκειμένου να συζητήσουμε μεταξύ μας και να βρεθεί μια λύση. Την στιγμή που ακαδημίες από διάφορα νησιά τα βρίσκουν μεταξύ τους, με τρανταχτό παράδειγμα την διοργάνωση του YOUTH LEAGUE, είναι πραγματικά άσχημο στο νησί της Σύρου οι ακαδημίες να μη τα βρίσκουν μεταξύ τους. Στην σημερινή συνάντηση, εκτός από εμένα ήταν και ο γενικός γραμματέας κ. Παρούσης και είχαμε πραγματικά την θέληση να μιλήσουμε μαζί τους με αφορμή τα όσα έγιναν την προηγούμενη εβδομάδα. Λυπάμαι πραγματικά που οι τρεις συγκεκριμένες ακαδημίες δεν αποδέχτηκαν το κάλεσμα μας».

 

Check Also

Στην Τήνο η ακαδημία της Ελλάς και το ευχαριστώ!!!

Στην Τήνο η ακαδημία της Ελλάς και το ευχαριστώ!!! Στο τουρνουά φιλίας Κ10 που έγινε …