ΕΡΧΕΤΑΙ Ο ΠΕΛΕΚΗΣ ΚΑΙ ΦΕΡΝΕΙ ΓΙΟΥΚΑΡΗ

Οι επαγγελματικές υποχρεώσεις του Χρήστου Πελέκη με την Καλλονή συνεχίζονται, με τον Συριανό προπονητή να ετοιμάζεται για 5ημερο

ταξίδι στην Σύρο προκειμένου να χαλαρώσει από τις υποχρεώσεις του. Άρωμα Καλλονής θα έχει την προσέχει Δευτέρα (2/6) το νησί μας, καθώς τον Συριανό προπονητή θα τον συνοδέψει ο Ραφαήλ Γιουκαρής. Ο 19χρονος μέσος της ανδρικής ομάδας της Καλλονής που αγωνίζεται και στις μικρές Εθνικές ομάδες θα έρθει να γνωρίσει το νησί μας, πλάι στον προπονητή που μας εκπροσωπεί επάξια στην Superleague.
Αξίζει να σημειωθεί πως ο Χρήστος Πελέκης τη νέα χρονιά θα έχει αναβαθμισμένο ρόλο στην ομάδα της Μυτιλήνης καθώς προορίζεται για υπεύθυνος όλων των ακαδημιών της ομάδας δείγμα το πόσο καλή δουλειά κάνει.
Μπράβο Χρήστο…

Check Also

Νέα μέτρα στη διασκέδαση ακόμη και πριν από την Πρωτοχρονιά: Όλα όσα είναι στο τραπέζι

Νέα μέτρα στη διασκέδαση ακόμη και πριν από την Πρωτοχρονιά: Όλα όσα είναι στο τραπέζι …