ΕΣΑΠ: H Volley League πρέπει να ενταχθεί στο καθεστώς των λιγκών του ποδοσφαίρου και του μπάσκετ

ΕΣΑΠ: H Volley League πρέπει να ενταχθεί στο καθεστώς των λιγκών του ποδοσφαίρου και του μπάσκετ

Ολοκληρώθηκε η έκταση συνεδρίαση του Δ.Σ. της ΕΣΑΠ μέσω τηλεδιάσκεψης. Συζητήθηκαν ζητήματα επανεκκίνησης του πρωταθλήματος στην περίπτωση που γίνει αποδεκτό το νέο αίτημα της ΕΣΑΠ προς το Υπουργείο Υγείας και το Υφυπουργείο Αθλητισμου.

Εκφράσθηκε για άλλη μία φορό πως η ΕΣΑΠ πρέπει να ενταχθεί στο καθεστώς των λιγκών του ποδοσφαίρου και του μπάσκετ.

Συζητήθηκαν οι επόμενες ενέργειες που πρέπει να πραγματοποιηθούν με σκοπό  το συντομότερο δυνατόν να ξεκινήσει το πρωτάθλημα Volley League 2020-21.
Πρωταθλημα μας.

Συζητήθηκαν θέματα συμβολαίων αθλητών καθώς και ο τρόπος αντιμετώπισης όλων των δυσμενών σνυνθηών που έχει δημιουργήσει η καραντίνα (lockdown).

Συζητήθηκαν γενικότερα θέματα της ΕΣΑΠ όπως η σύμβαση με την ΕΡΤ Α.Ε., η οργάνωση των αγώνων μεσω live streaming και νομικά θέματα.

Check Also

Στο πλευρό του Άκη Χατζηαντωνίου ο Γιώργος Δεναξάς

Στο πλευρό του Άκη Χατζηαντωνίου ο Γιώργος Δεναξάς 𝝤 𝝘𝝞𝝮𝝦𝝘𝝤𝝨 𝝙𝝚𝝢𝝖𝝣𝝖𝝨 𝝖𝝡𝝚𝝨𝝤𝝨 𝝨𝝪𝝢𝝚𝝦𝝘𝝖𝝩𝝜𝝨 𝝩𝝤𝝪 𝝖𝝟𝝜 …