ΕΤΟΙΜΟΙ ΓΙΑ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΒΗΜΑ (ΒΙΝΤΕΟ)

Η ανδρική ομάδα μπάσκετ του ΑΡΗ ΣΥΡΟΥ δίνει αύριο Σάββατο στις 17:00 στο

«Δ. Βικέλας» τον δεύτερό της αγώνα για την φετινή σαιζόν και το πρωτάθλημα Κυκλάδων με αντίπαλο την ομάδα του Α.Ο. ΑΝΔΡΟΥ.
Εξαιτίας αναβολών και διαφόρων άλλων προβλημάτων η ομάδα έχει να αγωνιστεί επίσημο αγώνα από τις 23 Οκτωβρίου και τον νικηφόρο αγώνα με τον ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΩΝΑ ΤΗΝΟΥ. Σε όλο αυτό το διάστημα η ομάδα δούλεψε εντατικά τακτικές και συστήματα, ώστε να «δεθεί» περισσότερο και να εμπλουτίσει τις επιλογές της.
Ο κόουτς Γιώργος Αραβοσιτάς, μετά και την ολοκλήρωση της σημερινής τελευταίας προπόνησης, διαθέτει ουσιαστικά πλήρη αποστολή για τον αυριανό αγώνα, καθώς εκλείπει οποιοδήποτε πρόβλημα τραυματισμού ή απουσίας. Σε ομιλία του μετά το τέλος της προπόνησης προς τους παίκτες για την αυριανή αναμέτρηση συνέστησε «καθαρό» μυαλό, εγρήγορση και εκμετάλλευση των ατομικών δυνατοτήτων τους προς όφελος της ομάδος. Όπως τόνισε «ο αυριανός αγώνας μετά από μια μακρά περίοδο επίσημων υποχρεώσεων ενέχει κινδύνους. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι επί σαράντα λεπτά και να «βγάλουμε» ό,τι καλύτερο μπορούμε σαν ομάδα. Πρακτικά είμαστε πλήρεις μετά από καιρό και περιμένω να δω από όλους ζήλο και συνεχή προσπάθεια».
Η Διοίκηση του ΑΡΗ ΣΥΡΟΥ καλεί τον φίλαθλο κόσμο της Σύρου να βρεθεί κοντά στην προσπάθεια της ομάδας και συνάμα να παρακολουθήσει όμορφο θέαμα το Σαββατιάτικο απόγευμα.
Στο παρακάτω βίντεο μπορείτε να δείτε το promo του αγώνα, που ετοίμασε το ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ του ΑΡΗ ΣΥΡΟΥ και συγκεκριμένα ο Σωτήρης Νικολακόπουλος
ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΑΡΗ ΣΥΡΟΥ

Check Also

Πρωταθλητής Κυκλάδων ο Άρης Σύρου

Πρωταθλητής Κυκλάδων ο Άρης Σύρου Στην κορυφή του Κυκλαδίτικου μπάσκετ ανέβηκε ο Άρης Σύρου, καθώς …