ΕΤΟΙΜΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ «ΡΑΝΤΕΒΟΥ» Ο ΑΓΙΑΞ

Η μεγάλη ώρα που όλο το νησί περίμενε έφτασε και ο Άγιαξ ετοιμάζεται να φιλοξενήσει τον Ηρακλή Θυμιανών (11/5, Αιγαίο fm)

στο πλαίσιο της 1ης αγωνιστικής των μπαράζ ανόδου της Γ Εθνικής. Η ομάδα μας χωρίς προβλήματα και απουσίες και με μοναδικό πρόβλημα την αγωνιστική απραξία 45 ημερών θέλει να ξεκινήσει με «τρίποντο» το νέο μίνι πρωτάθλημα, που θα της δώσει πλεονέκτημα για την δύσκολη συνέχεια. Στόχος του Άγιαξ όπως και όλου του νησιού είναι η άνοδος στην Γ Εθνική κατηγορία μετά από πολλά χρόνια.
Να διευκρινίσουμε πως τα εισιτήρια διαρκείας των φίλων του Αίαντα δεν ισχύουν για τα παιχνίδια μπαράζ, καθώς την οικονομική επιστασία του συγκεκριμένου αγώνα την έχει η ΕΠΟ και όχι η ΕΠΣ.

Την αναμέτρηση θα διευθύνουν οι Τσουκαλάς, Βασιλάκης, Δεληθοδωρής του συνδέσμου Αθηνών.

 

Από τα μεγάλα γεγονότα δεν θα μπορούσε να λείψει το Syros-Sports.gr, o Αιγαίο fm και η Αιγαίο Τηλεόραση που θα καλύψουν το παιχνίδι.
Για όσους δεν μπορέσουν να παρακολουθήσουν το παιχνίδι από κοντά, το Syros-Sports.gr θα μεταφέρει με λεπτομέρειες λεπτό προς λεπτό την εξέλιξη του αγώνα, ενώ σε συνεργασία με τον Αιγαίο FM θα μπορέσετε να ακούσετε το παιχνίδι ζωντανά σε περιγραφή του συνεργάτη μας Βαγγέλη Μαραγκού.
Την επομένη ημέρα του αγώνα θα μπορέσετε να παρακολουθήσετε το παιχνίδι σε μαγνητοσκόπηση από τον Αιγαίο TV σε περιγραφή του συνεργάτη μας Έλπη Φρέρη.

Check Also

ΕΠΣ Κυκλάδων: Πρόγραμμα και διαιτητές Σαββατοκύριακου (2-3/12)

ΕΠΣ Κυκλάδων: Πρόγραμμα και διαιτητές Σαββατοκύριακου (2-3/12) Α ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ BLUE STAR FERRIES – 1ος ΟΜΙΛΟΣ …