ΕΤΟΙΜΟΣ ΝΑ ΓΡΑΨΕΙ ΙΣΤΟΡΙΑ!

Ο Φοίνικας Σύρου έχει ραντεβού με μια σπουδαία διάκριση, με ένα σπουδαίο επίτευγμα. Να αποκλείσει την φιλανδική Σασταμάλα και να προκριθεί στις «8» καλύτερες ομάδες του CEV CUP (18.00, ΟΤΕΤΣΠΟΡΤ8).

 

 

Το κλειστό Δ. Βικέλας πρέπει να γεμίσει το απόγευμα της Τετάρτης για άλλη μια φορά και να παρασύρει τους παίκτες μας ώστε να νικήσουν καθαρά την Σασταμάλα και να κυνηγήσουν την μεγαλειώδη πρόκριση στο «χρυσό» σετ. Κάτι που είχαν κάνει με την Αντβέρπ.

 

Πάνω από όλα χρειάζεται κατάθεση ψυχής από τους «πειρατές» και κατάθεση… φωνής από τον κόσμο της Σύρου καθώς σε περίπτωση πρόκρισης, το όνομα του νησιού θα ακουστεί ξανά ακόμα πιο εμφατικά στην Ευρώπη και θα αποτελέσει την καλύτερη διαφήμιση.

 

Ο Ντούσκο Νίκολιτς θα έχει όλους τους παίκτες στην διάθεσή του και περιμένει από εκείνους το πάθος, την συγκέντρωση και την βελτίωση σε όλους τους τομείς ώστε να γίνει πραγματικότητα, άλλο ένα όνειρο!

 

Ιδού και η ανακοίνωση -πρόσκληση της ομάδας.

 

«Αγαπητοί Φίλαθλοι Την Τετάρτη 16/12 και ώρα 18:00 η ομάδα μας αντιμετωπίζει την ομάδα της VALEPA SASTAMALA ,στον αγώνα ρεβάνς για την πρόκριση στους 8 του Ευρωπαϊκού Κυπέλου CEV CUP. (Τα εισιτήρια τιμώνται 10,00euro για την κάτω κερκίδα και 5,00euro για την επάνω κερκίδα. Προτεραιότητα στην αγορά των εισιτηρίων θα έχουν ΟΙ ΚΑΤΟΧΟΙ ΚΑΡΤΩΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ 2015-2016 οι οποίοι με την επίδειξη της κάρτας τους θα προμηθεύονται το εισιτήριο που αντιστοιχεί στήν ΑΡΙΘΜΗΜΕΝΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥΣ, μέχρι μισή ώρα πριν την έναρξη του αγώνα δλδ 17:30) Επίσης για την καλύτερη εξυπηρέτησή σας ,μέσω της πρωτοποριακής υπηρεσίας e-tickets,θα μπορείτε πολύ άνετα από τον υπολογιστή σας, από το tablet σας ή το smartphone σας να αγοράσετε το εισιτήριο τού ευρωπαικού αγώνα μέσω της πλατφόρμας ασφαλών συναλλαγών vivapayments.Τα ηλεκτρονικά εισιτήρια θα είναι διαθέσιμα από 16/12/2015 καί ώρα 09:00 Την ηλεκτρονική έκδοση εισιτηρίων μπορείτε να την βρείτε, στο ειδικό banner στο website της ομάδας μας Επιπλέον Πληροφορίες: Η διάθεση των εισιτηρίων στό γήπεδο, θα ξεκινήσει στις 17:00 και θα γίνεται από το διπλανό της εισόδου κιόσκι. Οι μαθητές Δημοτικών σχολείων (έως 12 ετών) θα έχουν ελεύθερη είσοδο στον αγώνα με την απαραίτητη συνοδεία του γονέα ή κηδεμόνα τους στην επάνω κερκίδα».

 

 

Check Also

O Bραζιλιάνος Ρικάρντο στον Φοίνικα Σύρου

O Bραζιλιάνος Ρικάρντο στον Φοίνικα Σύρου Τον Βραζιλιάνο ακραίο Ρικάρντο Αλεξάντρε Γκόμες Ντο Ρεγκο Τζούνιορ, …