ΕΥΚΟΛΟ «ΔΙΠΛΟ» ΓΙΑ ΤΟΝ Α.Ο ΕΡΜΟΥΠΟΛΗΣ

Με το ροζ φύλλο αγώνος γύρισαν στις αποσκευές τους οι αθλητές του Α.Ο. Ερμούπολης , καθώς πέτυχαν μια

πολύ σημαντική εκτός έδρας νίκη, απέναντι στην ομάδα του Α.Ο. Πάρου με σκορ 25-42.

Σε ένα παιχνίδι που τον πρώτο λόγο είχαν οι δυνατές άμυνες , οι Συριανοί αθλητές μπόρεσαν να εμφανίσουν ένα καλό πρόσωπο από την αρχή του αγώνα, πιέζοντας σε όλο το γήπεδο και στα τέσσερα δεκάλεπτα. Με αυτό τον τρόπο μπόρεσαν να κάνουν αρκετά κλεψίματα στους αντιπάλους τους και κατάφεραν να τα μετουσιώσουν σε καλάθια. Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα οι παίκτες του Ανδρέα Μαύρου να δεχτούν στο ημίχρονο μόνο 7 πόντους! Στην επανάληψη οι γηπεδούχοι μπόρεσαν να κρατήσουν την διαφορά στα ίδια επίπεδα , δείχνοντας πιο ανταγωνιστικοί. Οι Συριανοί παίκτες και στο δεύτερο μισό της αναμέτρησης έδειξαν την φιλοσοφία που τους χαρακτηρίζει, πιεστική άμυνα και πολύ γρήγορη κυκλοφορία της μπάλας στην επίθεση. Έτσι ήρθε το τελικό 25-42 και οι Συριανοί παίκτες έφυγαν με το «διπλό» από το ανοιχτό γήπεδο της Παροικιάς. Με αυτή την νίκη ο Α.Ο. Ερμούπολης φτάνει τις 2 και μπαίνει για τα καλά στο παιχνίδι της πρόκρισης για το final four!

Συγχαρητήρια σε όλους τους αθλητές και των δύο ομάδων για την συμμετοχή και την απόδοση τους.

Α.Ο. ΠΑΡΟΥ – Α.Ο. ΕΡΜΟΥΠΟΛΗΣ: 25-42 (ΠΑΙΔΩΝ)

ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ  Α(5-15) , Β(2-09) , Γ(10-7) , Δ(8-11)

Α.Ο. ΠΑΡΟΥ (Κονδύλης Θ.): Κιτα Φ. 8,Μπάλιος Β.,Κούτρας Κ. 4,Κονδύλης Θ. 3,Ζωντανός Β., Βαγιόπουλος Χ.3(1), Σαμαλτάνης Η.3,Βιώνης Κ.2, Μυτιληναίος Γ., Σιφναίος Γ., Κουρμούσης Μ.2, Βιώνης Κ.

Α.Ο. ΕΡΜΟΥΠΟΛΗΣ (Μαύρος Ανδρέας): Καραμολέγκος Μ.,Τάκος Δημ. 13(1) , Τσιώλης Π.,Σιγάλας Π., Ζουλουφός Μ., Τομαής Φ.1, Αλεξανδρής Π., Κρεατσούλας Α. 18(1), Τσιργής Α.2, Πανούσης Δ.,Βουτσίνος Φ.8, Χαλαβαζής Ι.

Check Also

Στην προπόνηση του Α.Ο Ερμούπολης ο «θρύλος» του Ελληνικού μπάσκετ Παναγιώτης Γιαννάκης (Φωτο)

Στην προπόνηση του Α.Ο Ερμούπολης ο «θρύλος» του Ελληνικού μπάσκετ Παναγιώτης Γιαννάκης (Φωτο) Ένα πολύ …