Ευχές Φώσκολου σε Δωρόθεο, καθυστέρηση και αβεβαιότητα για την «επόμενη ημέρα»

Ευχές Φώσκολου σε Δωρόθεο, καθυστέρηση και αβεβαιότητα για την «επόμενη ημέρα»…

Όπως σας ενημερώσαμε πριν από λίγες ώρες, αύριο θα υπάρξουν τα πρώτα ραντεβού του Γιώργου Φώσκολου με κάποιους Συριανούς ποδοσφαιριστές, προκειμένου να μάθουν στον Α.Ο Σύρου το ύψος των φετινών απαιτήσεων του «κορμού»της ομάδας, ενώ παράλληλα θα υπάρξει και συνάντηση παραγόντων για την επόμενη ημέρα…

Εν αναμονή εξελίξεων πλέον στον Α.Ο Σύρου, αλλά και προβληματισμού καθώς τα άτομα που πλαισιώνουν το σύλλογο δεν είναι και πάρα πολλά. Είναι γνωστό πως τα τελευταία χρόνια ο Α.Ο Σύρου λειτουργεί με το μοντέλο της «Ολιγαρχίας» , ενώ τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν πως κάποιοι έχουν ενημερώσει Φώσκολο και Ζιάβρα πως φέτος δεν θα μπορέσουν να προσφέρουν τα αναμενόμενα στην ομάδα. Η στασιμότητα των τελευταίων ημερών έχει φέρει και εκνευρισμό, καθώς και οι υποψήφιοι προπονητές που έχουν μιλήσει με την ομάδα (Ρούσσος-Βουτσίνος) φαίνεται να βρίσκονται στο «περίμενε», κάτι που σίγουρα δεν αρέσει και στους ίδιους, που θέλουν να προχωρήσει το χτίσιμο της ομάδας όσο γίνεται πιο γρήγορα.

Ευχές δε Δωρόθεο Β΄

Είναι γνωστές οι καλές σχέσεις που έχουν τα τελευταία χρόνια ο πρόεδρος της ομάδας Γιώργος Φώσκολος με τον Σεβασμιότατο κ. Δωρόθεο Β, όπως γνωστή και η στήριξη του Μητροπολίτη μας στην ομάδα. Τις τελευταίες ώρες, ο πρόεδρος της ομάδας επισκέφθηκε τον κ. Δωρόθεο με σκοπό να του ευχηθεί για την ονομαστική του εορτή, όπως βλέπετε και στην παρακάτω φωτογραφία.

Check Also

Ανακοίνωση Ελλάς για Μανώλη Μουλίδη

Ανακοίνωση Ελλάς για Μανώλη Μουλίδη Ανακοίνωση εξέδωσε η Ελλάς μέσα από την οποία εύχεται χρόνια …