ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΑΓΙΑΞ

Με ανακοίνωση της, η ομάδα του Άγιαξ ευχαριστεί όσους συντέλεσαν και βοήθησαν να πραγματοποιηθεί το ταξίδι στο νησί της Σαντορίνης.

 

  Με το διπλό στις αποσκευές μας επιστρέψαμε από την Σαντορίνη. Μετά από μια απίστευτη περιπέτεια΄αλλά με το χαμόγελο ζωγραφισμένο στα πρόσωπα όλων των παικτών ο Ajaχ Σύρου γύρισε στη βάση του μετά από τρεις ημέρες όπου είχε ν’ αντιμετωπίσει όχι μόνο τον αξιόμαχο Α.Ο. Καρτεράδου, αλλά και τα κύματα στις θάλασσες των Κυκλάδων.
  Στο σημείο αυτό θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε από καρδιάς όλους όσοι μας βοήθησαν στην εκτός έδρας αποστολή της ομάδας.
  Στην Πάρο τον Γεν. Γραμματέα της Ε.Π.Σ. Κυκλάδων κ. Γιώργο Παρούση, την Πρόεδρο του Α.Ο. Πάρου κ. Μαρία Κουτσονικολή και το σωματείο του Α.Ο.Π. για την παραχώρηση του γηπέδου,το ουζερί “Αποστόλης” και τα δωμάτια του Μιχάλη Δαμία.
  Στην Σαντορίνη τον Αντιπρόεδρο της Ε.Π.Σ. Κυκλάδων κ. Αντώνη Φωτεινό,τον ιδιοκτήτη του εστιατορίου “Tabasco” κ. Γιώργο Σιγάλα και τα δωμάτια “Stavros Villas”.
 Τέλος τις ιδιοκτήτριες εταιρείες, τους καπετάνιους και τα πληρώματα των “Hellenic Wind” και “Blue Star Delos” που έκαναν τ’ αδύνατα δυνατά προκειμένου να μπορέσουμε να μεταβούμε και να επιστρέψουμε από το νησί της Σαντορίνης.
Vamos Ajax Σύρου!!!

 

Check Also

ΕΠΣ Κυκλάδων: Το πρόγραμμα αγώνων (8-12/5)

ΕΠΣ Κυκλάδων: Το πρόγραμμα αγώνων (8-12/5) Μετά τις διακοπές του Πάσχα, συνεχίζεται η αγωνιστική δραστηριότητα …