«ΕΥΧΑΡΙΣΤΕΣ ΑΝΑΜΝΗΣΕΙΣ…»

Δείτε τι δήλωσαν Λάππας, Μιγιαήλοβιτς και Ανδρεόπουλος μετά το παιχνίδι Φοίνικας-Παναθηναϊκός που έγινε χθες βράδυ στην Ερμούπολη…
Ο αρχηγός του Φοίνικα Σύρου, Ηλίας Λάππας δήλωσε:

«Είναι σημαντικό που πήραμε τη διαφορά, καθώς ο Παναθηναϊκός έχει μια πολύ καλή ομάδα που έχει τους ίδιους στόχους με εμάς. Η ομάδα ανέκαμψε μετά από την ήττα στην Κηφισιά και μείναμε κοντά στον στόχο της τετράδας. Συνεχίζουμε και παιχνίδι με το παιχνίδι βελτιωνόμαστε. Αν μας έλεγε κάποιος στην αρχή του πρωταθλήματος, ότι θα μπορούσαμε να μπούμε στην τετράδα, προσωπικά δεν θα το πίστευα. Όμως βελτιωθήκαμε πολύ. Φέτος έχουμε μια νέα ομάδα που ξένο προπονητή και αυτό μας δυσκόλεψε στην αρχή. Όμως με την διοίκηση να μας βοηθά πολύ βρήκαμε τον ρυθμό μας».

 

Ο ακραίος του Φοίνικα, Νίκολα Μιγιαήλοβιτς δήλωσε:

«Παίξαμε πολύ καλά σήμερα και πήραμε μια σημαντική νίκη στην προσπάθεια που κάνουμε να μπούμε στα πλέι οφ. Όμως χρειαζόμαστε κι άλλες τέτοιες νίκες για να μπούμε στην τετράδα. Ο κόσμος σήμερα έκανε μια φανταστική ατμόσφαιρα και ελπίζω στον επόμενο αγώνα να γεμίσουν ακόμα περισσότερο το γήπεδο. Πάντα γεμίζουν το γήπεδο και τους ευχαριστούμε για αυτό».

 

Ο προπονητής του Παναθηναϊκού Δημήτρης Ανδρεόπουλος, που επέστρεψε στη Σύρο για πρώτη φορά ως αντίπαλος του Φοίνικα είπε:

«Νιώθω όμορφα που ήρθα στο νησί, έχω πολύ ευχάριστες αναμνήσεις. Δεν μπορούμε να συζητάμε για την βαθμολογική διαφορά της 4αδας. Αφού δε νικήσαμε και σε αυτόν τον εκτός έδρας αγώνα, δεν μπορούμε να μπούμε στην 4άδα. Ίσως να μην το δικαιούμαστε κιόλας. Απλά ο Παναθηναϊκός κάνει μια φανταστική πορεία, αλλά δεν θα κάνει την υπέρβαση».

 

ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ ΦΟΙΝΙΚΑ ΣΥΡΟΥ ΣΤΟ PEIRATIKO.NET

Check Also

Ανακοίνωση Φοίνικα Σύρου

Στο πλαίσιο της διεξαγωγής των Πανελληνίων Εξετάσεων και με αφορμή την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων, η …