Ευχαριστούμε το Branco Bar για την πολύτιμη βοήθειά του!

Ευχαριστούμε το Branco Bar για την πολύτιμη βοήθειά του!

Η διοίκηση του Άρη Σύρου, ο πρόεδρος της ομάδας Αντώνης Βαρθαλίτης, αλλά και το τεχνικό τιμ θέλουν να ευχαριστήσουν ακόμη έναν χορηγό για την πολύτιμη προσφορά του στην ομάδα. Ο χορηγός είναι από την Αθήνα, δείγμα πως η ομάδα μας έχει πλέον ακουστεί και στην Πρωτεύουσα. Φυσικά μιλάμε για το Bronco Bar, το οποίο όχι μόνο άκουσε με καλή διάθεση τους στόχους και την φιλοσοφία της ομάδας, αλλά αποφάσισε να σταθεί δίπλα μας ενισχύοντας τις προσπάθειές.
Τo Bronco Bar βρίσκεται στο Κολωνάκι με διεύθυνση Πλούταρχου 10 και είναι ένα μαγαζί με τον δικό του μοναδικό χαρακτήρα.
Με τον dj να παίζει πάντα ρυθμούς ροκ, με στιλ αμερικανικού Νότου, με ξύλινη διακόσμηση, το Bronco Bar σίγουρα ξεχωρίζει από τα συνηθισμένα.
Η ΜΕΓΑΛΗ ΠΟΙΚΙΛΙΑ ΑΠΟ ΜΠΥΡΕΣ ΚΑΙ ΚΟΚΤΕΪΛΣ ΠΟΥ ΔΙΑΘΕΤΕΙ «ΠΑΙΖΟΥΝ» ΜΕ ΤΙΣ ΑΙΣΘΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΠΕΛΑΤΗ ΕΝΩ ΟΙ ΜΕΓΑΛΟΙ ΚΑΘΡΕΦΤΕΣ ΣΤΟΥΣ ΤΟΙΧΟΥΣ ΔΙΝΟΥΝ ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΑΙΣΘΗΣΗ ΣΤΟΝ ΧΩΡΟ.
Το όνομά του συνδέεται με το ακριβές όνομα: Άγρια άλογα που μεγαλώνουν ελεύθερα στη φύση… Bronco Bar… ένα μέρος για προσωπικότητες με ελεύθερο πνεύμα!
Διεύθυνση: Διομήδους Κυριακού 17, Κηφισιά Κιν: 210-6236691

Check Also

ΕΣΚΚ: Το πρόγραμμα αγώνων του Σαββατοκύριακου (11-12/3)

ΕΣΚΚ: Το πρόγραμμα αγώνων του Σαββατοκύριακου (11-12/3)