Ευχαριστώ της Ελλάς Σύρου σε Βαλένθια Σύρου και Γεωργία Ρούσσου

Ευχαριστώ της Ελλάς Σύρου σε Βαλένθια Σύρου και Γεωργία Ρούσσου

Η ανακοίνωση της Ελλάς Σύρου αναφέρει:

Η διοίκηση της Ελλάς Σύρου, νιώθει την ανάγκη και την υποχρέωση να ευχαριστήσει δημόσια την ακαδημία της Βαλένθια Σύρου για την παραχώρηση τεσσάρων ποδοσφαιριστών. (Δημήτρης Ρούσσος, Ρομέο Μεντρί, Περικλής Κουκουλάς και Αντώνης Ρηγούτσος)

Αποκτήθηκαν τρεις ικανότατοι ποδοσφαιριστές που αναμένεται να βοηθήσουν την ομάδα στη νέα της προσπάθεια. Πλέον ανήκουν στο έμψυχο δυναμικό της ομάδας μας και αναμένεται να βοηθήσουν σημαντικά στο ρόστερ της ομάδας στο πρωτάθλημα της Γ Εθνικής.

Ιδιαίτερα να ευχαριστήσουμε την υπεύθυνη της ακαδημίας της Βαλένθια Σύρου, Γεωργία Ρούσσου, γι αυτή την συνεργασία αυτά τα δύο χρόνια. Τέτοιες συνεργασίες πηγαίνουν πολλά χρόνια το ποδόσφαιρο μπροστά, πόσο μάλλον όταν πρόκειται για Συριανή ομάδα, η οποία αποδεικνύει έμπρακτα την ευχάριστη θέληση της και προσπάθεια να συμβάλει με το δικό της τρόπο στην επιτυχία της Ελλάς Σύρου.

Με την κίνηση αυτή, το αδελφικό σωματείο, ενδυναμώνει τις σχέσεις των δυο συλλόγων, προάγει την καλή μελλοντική συνεργασία μας, καθώς και την πρόοδο και ανάπτυξη του ποδοσφαίρου της περιοχή μας.

Δημήτρη, Ρομέο, Περικλή, Αντώνη καλωσορίσατε στην οικογένεια της Ελλάς, υγεία και μόνο επιτυχίες

Check Also

Το πρόγραμμα αγώνων του πρωταθλήματος Κ16

Το πρόγραμμα αγώνων του πρωταθλήματος Κ16 WINDOOR όπως αυτό προέκυψε μετά την σημερινή κλήρωση του …